Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Tată şi fiu cu mandate de arestare, prinşi de poliţiştii din Alba, după ce s-au întors din Norvegia. Ilie şi Robert Tică ajung după gratii

Publicat

În urma unor activităţi specifice desfăşurate de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul IPJ Alba, au fost depistaţi, marți, doi bărbaţi, tată şi fiu, condamnaţi la închisoare pentru ultraj, respectiv trafic de droguri. Cei doi au fost prinşi după ce s-au întors în ţară din Norvegia.

A fost depistat Ilie Tică, de 44 de ani, din municipiul Alba Iulia, pe numele căruia Judecătoria Alba Iulia a emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 2 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri. Acesta a fost dat în urmărire la nivel naţional la începutul anului 2014.

Fiul său, Robert Tică, de 24 de ani, din Alba Iulia, are mandat de arestare preventivă emis de Tribunalul Alba, pentru comiterea infracţiunii de sprijinire a unui grup infracţional nestructurat, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 8 din Legea 39/2003 deţinere de droguri de risc, fără drept. Acesta a fost urmărit la nivel naţional şi internaţional.

La sfârşitul anului 2013, Tribunalul Alba l-a condamnat în lipsă pe Robert Tică la cinci ani de închisoare pentru trafic de droguri, într-un dosar ce viza mai mulţi tineri din Alba Iulia. AICI mai multe detalii.

Urmăriţii au intrat în România venind din Norvegia, duminică, 6 aprilie. Au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Alba.

UPDATE: În cazul lui Robert Tică, la Curtea de Apel Alba Iulia a fost pronunţată, miercuri, 9 aprilie, o sentinţă prin care măsura de arestare preventivă a fost înlocuită cu cea a controlului judiciar, astfel că tânărul a fost pus în libertate, decizia fiind definitivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax