Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tatăl copilului de 8 ani din Cluj, care a fost găsit mort într-o mașină, reținut de polițiști. Mama băiatului, în stare de șoc

Publicat

Tatăl băiețelului de opt ani din Cluj, găsit mort într-o mașină, și-ar fi recunoscut fapta și a fost reținut pentru 24 de ore. Oamenii legii spun că a fost omorât cu cel puțin 48 de ore înainte să îi fie găsit trupul. 

Procurorii îl vor audia pe acesta abia după ce va fi externat din spital, unde a fost dus după o tentativă de suicid.

Mama băiatului este încă în stare de șoc și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Pe de altă parte, tot ea vorbește despre reacții de teamă ale copilului, atunci când venea vorba despre bărbatul de care era divorțată.

Mama copilului:

„Nu înțeleg de ce, pentru ca eu nu i-am interzis relația cu copilul, nu am interzis să se întâlnească cu copilul. L-am lăsat să se vadă chiar mai mult decât ar fi trebuit. Nu pot să înțeleg. O fire psihic agresiv, foarte dominant, dictator, numai el face bine, numai el știe bine, numai el poate sa aibă grijă de copil, numai el poate să îl îmbrace, numai el poate să îi dea de mâncare. Copilul de multe ori plângea: „Să nu îi spunem asta lui tati, că mă ceartă foarte urât. O relație bolnavă cu copilul. Nu așa îți iubești copilul, nu așa educi un copil.”

Marți seară, după mai bine de șapte ore de căutări, bărbatul de 46 de ani a fost găsit sub un pod. Un adolescent l-a zărit în localitatea Filea de Jos și imediat a avertizat patrula de poliție din zonă.

Martor: „L-am văzut și am rămas vreo 10 secunde așa, nu mai știam ce să zic. După am strigat și prima mașină a mers repede la el și i-a pus pistolul la cap.”

Vecină: „De trei ori au fost mașinile până acolo la noi. Am auzit că, aici, sub pod, l-a găsit. L-au căutat pe toate dealurile aici.”

Bărbatul a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Judetean de Urgență Cluj-Napoca. Era conștient, însă nu a schițat nici un gest.

Potrivit anchetatorilor, tatăl și-ar fi recunocut oribila faptă.

Reporter: „A încercat să-și ia viața?”

Gabriel Secară, comisar-șef: „Da, a încercat.”

Reporter: „E posibil ca băiețelul să fi fost omorât cu câteva ore înainte, chiar zile?”

Gabriel Secară, comisar-șef: „Da. E o anchetă. În faza de anchetă nu putem da mai multe detalii.”

Reporter: „A recunoscut fapta?”

Gabriel Secară, comisar-șef: „Da.”

Bărbatul are mai multe răni pe corp și a fost preluat de medici. Acesta are nevoie de îngrijiri medicale, însă este stabil. În tot acest timp este păzit de polițiști, iar atunci când starea lui de sănătate va permite, va ajunge în fața anchetatorilor, pentru audieri.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj.

Sursă: Stirileprotv.ro,  stiripesurse.ro

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax