Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tații pot fi prezenți la nașterea copilului. Ministrului Sănătății: accesul aparținătorilor în spitale rămâne restricționat

Publicat

Ministrul Sănătății Ioana Mihăilă a anunțat joi că a transmis o informare spitalelor prin care se permite accesul taților la nașterea copilului, în anumite condiții.

În rest, accesul aparținătorilor în spitale rămâne restricționat: Ar fi un efort suplimentar pe umerii personalului medical.

„Am dat de exemplu în cursul acestei săptămâni o informare, transmisă de colegii de la INSP la solicitarea noastră, care permite accesul taților la nașterea copilului, în anumite condiții”, a declarat ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, la sfârșitul ședinței de Guvern de joi.

Ministrul susține însă că accesul aparținătorilor în spitale rămâne restricționat.

„Pe măsură ce vedem că se adaptează spitalele la noul flux, pe măsură ce vedem că presiunea pe spitale scade, putem să începem să permitem și accesul aparținătorilor.

Dar acum, în acest moment, accesul aparținătorilor înseamnă un efort suplimentar de verificare, de echipare, efort care vine tot pe umerii personalului medical, care a fost deja destul de greu încercat în ultimul an și jumătate”, a mai spus Ioana Mihăilă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax