Connect with us
Publicitate

BLAJ

Tavane prăbuşite la un liceu din Blaj. A fost afectată sala de sport şi trei săli de clasă. Măsuri luate de IŞJ

Publicat

Incident la un liceu din Blaj. Din cauza umezelii infiltrate în clădire, s-au desprins bucăţi din tavanul mai multor săli de clasă, iar o parte din plafonul sălii de sport a unităţii şcolare s-a prăbuşit. Reprezentanţii IŞJ Alba au anunţat Ministerul Educaţiei despre situaţie şi s-au deplasat la faţa locului, pentru evaluarea situaţiei. Nicio persoană nu a fost rănită.

Potrivit IŞJ Alba, miercuri, 9 mai, dimineaţa, din cauza ploilor și umezelii infiltrate în trei clase de la etajul I al clădirii Liceului Tehnologic ”Ștefan Manciulea” din Blaj, au început să se desprindă bucăți mari din tavanul claselor respective.

Apoi, joi, 10 mai, a căzut o treime din tavanul sălii de sport a liceului, din cauza faptului că sistemul de susținere a lambriului era în stare avansată de degradare.

În momentul prăbușirii unei părți din tavan, în sala de sport nu era nici o persoană.

Conducerea unității de învățământ a sesizat imediat proprietarul clădirii, Mitropolia Română Unită cu Roma Greco- Catolică Blaj, Primăria Blaj și Inspectoratul Școlar Județean Alba, potrivit sursei citate.

Vineri, conducerea Inspectoratului Școlar Județean  Alba s-a deplasat la fața locului pentru a discuta măsurile care urmează să fie luate, în vederea rezolvării urgente a situației.

Tot vineri va avea loc o întâlnire între reprezentanți ai Mitropoliei Greco-Catolice, Primăriei Blaj și conducerii unității de învățământ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax