Connect with us
Publicitate

LIFESTYLE

„Taxa de masă” a stricat cheful studenţilor la Clubul Enjoy


Publicat

Studenţii aflaţi în Alba Iulia nu au avut parte, sâmbătă seară, de o petrecere extraordinară, aşa cum promiteau cei din Clubul Enjoy. Foarte mulţi tineri au ales ca locaţie de distracţie  acest club deoarece se anunţa o seară studenţească pe cinste. Zeci de studenţi s-au înghesuit  după orele 22:00, în locaţia de distracţie. Din păcate, majoritatea au fost dezamăgiţi. Organizatorii au impus consumaţie de 100 de RON studenţilor  sau grupurilor care doreau să ocupe loc la o masă din local. Tinerii au fost profund surprinşi de cerinţele personalului, care oferea shot-uri gratuit pentru studente cu aceeaşi condiţie ca masa la care se află să facă o consumaţie mai mare de 100 de lei.

Deoarece viaţa de student nu oferă prea multe posibilităţi financiare,  mulţi dintre aceştia au părăsit localul şi şi-au îndreptat atenţia spre alte cluburi din oraş. ”Nu e normal să ni se  impună suma de care să facem consumaţie. La urma urmei, noi decidem ce şi cât consumăm”, a declarat o studentă, revoltată. Astfel, prin regulile impuse sâmbătă, Clubul Enjoy nu a reuşit altceva decât să îndepărteze o parte din clienţii care doreau să-şi petreacă timpul liber în acel local.ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

8 Comentarii

8 Comments

 1. plesa

  luni, 18.10.2010 at 19:50

  incredibil ! ce urmeaza ? intrare libera celor care vin nud ? 😀

 2. Tiberiu Moldovan

  miercuri, 20.10.2010 at 15:09

  Buna ziua. Vreau sa rectific ce s-a scris in anuntul de mai sus. Numele meu este Tiberiu Moldovan si sunt managerul clubului Enjoy si a-si dori sa spun ca in fiecare Marti seara o sa fie seara stundenteasca si sambata seara a fost o petrecere dedicata stundentilor de bun venit. Consumatia se impune sambata deoarece avand foarte multe cereri de masa dorim sa oferim tuturor clientilor care vor sa se distreze si sa consume la noi in club posibilitatea aceasta. Shooturile gratis s-au oferit tuturor clientilor ,chiar si clientilor care erau in picioare.Astfel anunt ca in fiecare marti seara o sa avem STUDENT PARTY fara consumatie obligatorie la masa si cu multe shoturi pt studenti. Va astem la noi!!!!

 3. anonim

  vineri, 29.10.2010 at 02:37

  mergi in allegria vezi cat itit cere consumatie obligatorie la masa !!!

  • daniel

   vineri, 29.10.2010 at 17:04

   Imi pare rau, în Allegria se solicită consumație când vrei să închiriezi o masă, nu când intri în local și te așezi la o masă liberă (care nu e închiriată si probabil tonul celor de acolo e mult mai ok decât al celor din Enjoy. Sincer nu vreau sa mai aud de enjoy la cum a vorbit aia cu grupul nostru

 4. un golan

  sâmbătă, 30.10.2010 at 09:30

  enjoy este un local pentru cocalari…..muzica de rahat ……….

  • Albaiulian

   luni, 01.11.2010 at 02:02

   Perfect deacord cu tine

 5. sisu

  miercuri, 24.11.2010 at 10:38

  o masa din clubul enjoy este de 7 persoane..impartind consumatia de 100 lei la 7 persoane ar rezulta o consumatie de 14,2 ron de persoana…vi se pare mult????15 lei echivalentul a 3 beri sau 3 sucuri…mi se pare acceptabil…

 6. anonim

  miercuri, 04.11.2015 at 09:27

  d-nule Tiberiu Moldovan…
  clubul d-voastra a inceput sa fie destul de galagios pentru blocurile de vizavi.
  muzica se aude cu usurinta in apartamentele noastre.
  va respect activitatea….dar va rog sa luati masurile necesare
  nu am avut probleme pana acum si nici nu dorim sa avem ….
  cu respect

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

EVENIMENT

Drum național din Munții Apuseni, grav afectat de o alunecare de teren, reparat de CNAIR. Investiție de peste un milion de lei

Publicat

O porțiune din drumul național DN 1R, ce face legătura între Albac și Horea, va fi reparată de CNAIR printr-o investiție de peste un milion de lei. Sectorul de drum aflat între satele Budăiești și Rusești a fost grav afectat de o alunecare de teren, care a rupt zidul de sprijin, iar odată cu acesta s-a surpat și o parte din carosabil, pe partea dinspre valea Albac. 

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru proiectarea și execuția de lucrări pentru stoparea efectelor calamităților – repararea drumului DN 1R, km 76+090. Valoarea totală estimată a contractului este de 1.067.025,83 de lei, fără TVA.

DN 1R este un drum național lung de 80 de kilometri, care face legătura între Huedin / DN 1 și Albac / DN 75, via Beliș. Amplasamentul drumului este situat pe un versant cu panta mare (17 – 31 grade), iar la baza versantului se află valea Albacului. Pentru realizarea drumului a fost necesară construirea unui zid de sprijin din zidărie de piatră care în momentul de față este puternic afectat (rupt).

„O dată cu ruperea zidului de sprijin s-a surpat și drumul pe jumătatea de bandă dinspre vale. Pe zona afectată de alunecare se poate circula doar pe o singură bandă”, se precizează în caietul de sarcini.

Potrivit documentului citat, în urma vizitei în teren s-au identificat următoarele:

– Între km 76 + 077 și km 76 + 100 s-a identificat o cedare a zidului de sprijin de rambleu în lungime de 23 m, realizat din zidărie de piatră. Astfel, drumul este suprat pe jumătatea din aval, datorită eroziunilor produse de râul Albac.

– La km 76 + 099 s-a identificat un podeț ce subtraversează drumul național. Acest podeț nu are cameră de cădere și amenajare aval și nu are timpane.

Prin realizarea investiției se dorește consolidarea drumului în vederea îmbunătățirii traficului auto și siguranței în exploatare.

Pentru consolidarea drumului se propun următoarele lucrări:

 • refacerea zidului de sprijin
 • realizare dren longitudinal amonte
 • refacere structură rutieră pe toată lățimea drumului
 • amplasarea parapetului pietonal
 • corecție a cursului albiei minore a râului Albac
 • refacerea podețului existent
 • refacerea stratului de uzură se va executa pe toată lățimea drumului, pe o lungime extinsă cu câte 10 m față de lungimea structurii de sprijin.

Durata de execuție a lucrărilor este estimată la 6 luni.

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Atenționare COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba. Averse, descărcări electrice, vânt puternic, grindină

Publicat

Județul Alba se află sub atenționare Cod Galben de furtună, luni după-amiaza.

Potrivit ANM, se vor semnala descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină de mici dimensiuni, averse care vor cumula 15 l/mp.

Până la ora 19.00, este vizată zona joasă a județului Alba.

Atenționări meteo similare sunt valabile în Bihor, Mureș, Harghita.

sursă: meteoromania.ro

Citeste mai mult
Publicitate

AIUD

FOTO: Elevii din Aiud, întâmpinați cu ”porți de dezinfecție”, la intrarea în școli. Pregătiri pentru activitățile ce încep marți

Publicat

La Aiud au fost montate ”porți de dezinfecție” la toate şcolile din municipiu, a anunțat Primăria, pe Facebook. Este una dintre măsurile de protecție sanitară aplicată în oraș, pentru revenirea elevilor în școli, din 2 iunie.

”Pentru siguranța elevilor şi a cadrelor didactice au fost montate porți de dezinfecție la toate şcolile din municipiul Aiud”, au precizat reprezentanții Primăriei.

Vezi și ALBA: Jumătate dintre elevii din clasele VIII, XII și XII NU vin la școală în 2 iunie. LISTA unităților unde nu se fac pregătiri

Potrivit sursei citate, din totalul de 538 elevi de clasa a VIII-a și a XII/XIII-a, 223 vor reveni în 2 iunie pentru pregătirea examenelor.

Este vorba despre 56% elevi de clasa a VIII-a și 34% elevi din clasele a XII/XIII-a. Doar 57 din cei 223 au optat pentru transportul public local, pentru majoritatea elevilor transportul fiind asigurat de către părinți la decizia acestora.

sursă: Facebook Primăria Aiud

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

Studiu: Persoanele cu COVID, care nu au simptome, nu-i pot infecta pe cei din jur

Publicat

O persoană infectată cu noul coronavirus, dar care nu are simptome, nu ar putea transmite virusul mai departe. Este concluzia unui studiu recent al cercetătorilor chinezi.

Potrivit sursei citate, din 455 de persoane câte au intrat în contact cu un pacient infectat, dar asimptomatic, niciuna nu a luat boala.

Opt cercetători chinezi au făcut primul şi cel mai amplu studiu legat de cât de contagioase sunt persoanele care au infecţia COVID-19, dar nu au simptome ale bolii. Ei au pus o persoană testată pozitiv pentru noul coronavirus, dar asimptomatică, să stea lângă alte 455 de persoane, dintre care 25% cu afecţiuni cardiovasculare. Specialiştii i-au supravegheat atent timp de 5 zile.

După aceea, cele 455 de persoane au fost izolate şi monitorizate cu atenţie. Dintre acestea, doar opt au avut semnele unei infecţii respiratorii, dar niciuna nu a luat virusul SARS-COV-2. Certifică asta testarea PCR, analizele de sânge şi examinarea pulmonară prin tomografie.

Acest studiu ar putea schimba și modul în care se fac internările, iar oamenii se vor gândi dacă le va mai fi teamă când ies din casă.

Studiul cercetătorilor chinezi este indexat de prestigioasa National Library of Medicine și a fost trimis deja expertilor OMS pentru o reacție din partea acestora.

sursă: ziare.com

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate