Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

TAXĂ pentru parcarea de la restaurantul Panoramic din Alba Iulia. Plimbări mai scumpe pe ”Transalpina” de la Mamut

Publicat

mamut panoramic

Parcarea de deasupra Parcului Dendrologic de la Alba Iulia este taxată, începând din acest sezon. Potrivit unui anunț amplasat pe poarta de la intrare, prețul este de un leu pe oră, pe automobil și se plătește la polițistul local de la intrare. 

Până acum, parcarea respectivă era gratuită și era folosită atât de clienții restaurantului din zonă, cât și de turiști sau persoane care mergeau acolo cu copiii, la locurile de joacă amenajate sau pur și simplu mergeau la plimbare pe ”Transalpina” de la Mamut.

Vezi și: FOTO: Pompierii de la Sebeș fac naveta cu apă la restaurantul din Alba Iulia deținut de fosta firmă a familiei Nistor. Afaceri fluide la Pavilionul de la Mamut

În zonă funcționează restaurantul Panoramic, construit de primărie printre-o finanțare europeană și închiriat unei firme private. În weekend, de multe ori parcarea devine neîncăpătoare.

a

”Parcarea autoturismelor în parcarea din incinta Bazei de Agrement se va putea face numai în limita locurilor disponibile, contra sumei de 1 leu/oră/autovehicul, cu excepția autovehiculelor de intervenție (pompieri, poliție, ambulanță, salubritate, primărie etc) și a autovehiculelor organizatorilor de evenimente, care vor avea acces gratuit în incintă. Plata taxei de parcare se va face pentru o oră, chiar dacă autovehicului staționează pentru o perioadă mai scurtă de timp” se arată în regulament.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. eu

    duminică, 14.04.2019 at 19:20

    Niște nenorociți. Mai era un loc unde puteam sa ne plimbam după ce ați distrus toate locurile cu verdeață. Nu plătim atât de mult acuma și aerul de la o plimbare trebuie sa îl plătim? Sau nu îi ajunge spațiul de parcare celor de la Panoramic. …. Rușine.

  2. Albaiulian

    luni, 15.04.2019 at 10:15

    Du te la vot data viitoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax