Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Taxa pentru terasele din Cugir, redusă la jumătate de Primărie, până la sfârșitul anului. Care sunt noile tarife lunare

Publicat

Primăria orașului Cugir a redus la jumătate taxa lunară de ocupare a domeniului public pentru terasele sezoniere până la sfârșitul anului, potrivit unui proiect hotărâre inițiat de primarul Adrian Teban și adoptat apoi de Consiliul Local.

Astfel, la initiativa primarului Adrian Teban, Consiliul Local al oraşului Cugir a aprobat un proiect de hotărâre privind reducerea la jumătate a taxei lunare datorată de către întreprinzători bugetului local pentru ocuparea temporară a locurilor publice cu terasele sezoniere.

Potrivit reprezentanților administrației locale, distanțarea de minimum 2 metri între mese și participarea a maxim 4 persoane la o masă (dacă sunt din familii diferite) a condus la înjumătățirea numărului de consumatori. Este o situație căreia antreprenorii locali trebuie să-i facă față, după o perioadă de trei luni în care au fost nevoiți să-și suspende activitatea sau să se rezume la comenzi la domiciliu.

Așadar, administrația locală a descis să reducă cu 50% tarifele pentru terasele amplasate pe raza orașului Cugir, până la data de 30 noiembrie 2020.

Noile tarife sunt:

– pentru zona A – 6,5 lei/mp/lună;

– pentru zona B – 6 lei/mp/lună;

– pentru zona C – 5 lei/mp/lună;

– pentru zona C – 4 lei/mp/lună.

Sorin Giurcă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax