Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Taxe locale mai mari cu 30% din cauza împrumutului pe care intenționează să îl ia Primăria Alba Iulia. Calculele empirice ale PSD Alba

Publicat

daniel zdrancReprezentanții PSD Alba consideră că împrumutul de 22 de milioane de euro pe care Primăria Alba Iulia intenționează să-l obțină printr-o emisiune de obligațiuni, va genera taxe mai mari pentru albaiulieni. Consilierul județean Daniel Zdrânc a estimat că acestea vor crește cu aproximativ 30%. Totuși, acesta nu a putut explica cum a ajuns la acest procent. O declarație politică lipsită de rigoare, ca de altfel multe alte declarații ale politicienilor din Alba.

”Prima condiție, chiar mai importantă decât garanțiile materiale, pentru cel care vrea să ia creditul este să facă dovada că poate rambursa banii. Aici cred că avem o problemă foarte mare având în vedere că fondul de salarii s-a dublat, iar acum cel mai probabil, după părerea mea, primăria va majora taxele și impozitele pentru a crește veniturile, căci să taie salariile e foarte puțin probabil. S-ar putea să fie o majorare semnificativă de până la 30%, ceea ce înseamnă enorm pentru populație, dar și pentru firme, care, în acest caz, cel mai probabil vor fi obligate să reducă salariile sau chiar să dea afară oameni” a spus Zdrânc. Acesta nu a putut însă să își susțină ideea. Întrebat dacă procentul de 30% invocat este rezultatul unei simulări a PSD sau reprezintă informații pe care le dețin reprezentanții partidului, acesta a recunoscut că este părerea lui.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. maya

    vineri, 06.10.2017 at 06:22

    d-l Zdranc, nu stiu ce meserie are si nici ce diploma de scoala absolvita detine dar consider ca la afirmatia „vor crește cu aproximativ 30%” ar trebui sa prezinte un calcul destul de laborios, din punctul meu de vedere cresterea nu poate depasi 3-5 %,pentru care pot prezenta calcule nu estimari visate intre orele 5 si 6 am.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax