Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Taxe și impozite mai mari cu 1,34% pentru albaiulieni, începând cu 2019

Publicat

Taxele și impozitele locale în municipiul Alba Iulia vor crește cu 1,34%, începând cu anul 2019. Proiectul de hotărâre va fi supus la vot în ședința de CL din data de 24 aprilie. 

Potrivit raportului de specialitate atașat proiectului „În conformitate cu prevederile art. 491 alin. 1 din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare, „în cazul oricărui impozit sau oricărei taxe locale, care constă într-o anumită sumă în lei sau care este stabilită pe baza unei sume în lei, sumele respective se indexează anual, până la data de 30 aprilie, de către consiliile locale, ţinând cont de rata inflaţiei pentru anul fiscal anterior, comunicată pe site-urile oficiale ale Ministerului Finanţelor Publice şi Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice”.

Prin adresa nr. 5479/03.04.2018 a Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Alba a fost comunicat că pentru indexarea impozitelor şi taxelor locale aferente anului 2019, consiliile locale vor utiliza rata inflaţiei de 1,34%.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax