Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Taxele locale, majorate şi la Zlatna. Hotărâri similare ar putea fi luate şi la Cîmpeni şi Abrud

Publicat

Moţii au mari şanse să plătească taxe majorate din 2013. Dacă la Zlatna hotărârea a fost luată deja în Consiliul Local, decizii similare ar urma să fie luate în discuţie la Abrud şi Cîmpeni.

La Zlatna, primarul Silviu Ponoran a declarat că hotărârea de indexare a taxelor şi impozitelor locale cu 16,05% a fost luată în CL din 10 ianuarie, iar de miercuri, 16 ianuarie, locuitorii se pot prezenta pentru plata dărilor la stat aferente anului 2013.

La Abrud, hotărârea de majorare a taxelor şi impozitelor locale cu până la 16,05% va fi luată în discuţie de consilierii locali în şedinţa programată pentru 24 ianuarie. Până atunci, însă, cei care îşi plătesc dările deja au de luat în calcul valori cu 6% mai mari în cazul clădirilor şi cu 10% mai mari pentru terenuri, însă, de la începutul anului.

La Cîmpeni, potrivit reprezentanţilor Primăriei, ar urma să fie luată o hotărâre privind majorarea sau nu a taxelor locale, joi, 17 ianuarie, când este programată şedinţă de Consiliu Local.

La Baia de Arieş, taxele şi impozitele locale se pot plăti încă de săptămâna trecută, la nivelul celor de anul trecut.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax