Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Taximetrist de 59 de ani din Alba Iulia, cercetat de polițiști. A accidentat o pasageră care încerca să urce în mașină

Publicat

politie

Un taximetrist de 59 de ani din Alba Iulia este cercetat de poliţişti după ce nu s-a asigurat la plecarea de pe loc şi a accidentat o minoră care încerca să se urce în maşină. Bărbatul a anunţat poliţia abia după o oră de la producerea incidentului.

În data de 20 mai, la ora 10.30, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către o femeie din municipiul Alba Iulia, în legătură cu faptul că, în dimineaţa aceleiaşi zile, fiica sa minoră a fost victima unui accident rutier în urma căruia a suferit leziuni uşoare.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că P.G., de 59 de ani, din Alba Iulia, taximetrist, la plecarea de pe loc, nu s-a asigurat cu privire la faptul că toţi clienţii s-au urcat în autoturism şi a surprins-o pe minoră în timp ce încerca să urce în autoturism.

Minora s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil, suferind leziuni uşoare, fără a rămâne internată în spital.

Taximetristul a omis să anunţe accidentul rutier, anunţând poliţia despre eveniment abia după o oră şi 5 minute de la producerea lui.

Faţă de P.G., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea poliţiei care efectuează cercetarea locului faptei”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax