Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Taximetrist de 60 de ani, din comuna Sântimbru, găsit mort în râul Mureş, la Totoi. Era dat dispărut de sâmbătă

Publicat

Cadavrul unui bărbat de 60 de ani din comuna Sântimbru a fost găsit, duminică dimineaţa, în râul Mureş, pe raza localităţii Totoi şi scos din apă de echipaje ISU Alba. Este vorba despre C.S., un taximetrist care a fost dat dispărut de sâmbătă după-amiaza, de colegi.

Sesizarea dispariţiei bărbatului la Poliţie a fost înregistrată sâmbătă, la ora 23.00, după ce colegii acestuia nu au reuşit să-l găsească. Poliţiştii au început căutările şi i-au găsit maşina de taxi pe malul râului Mureş, pe raza localităţii Sântimbru. Înăuntru, se aflau actele de identitate, hainele, o pereche de ciorapi şi un tricou. Între autoturism şi apă, au mai fost găsite cheile maşinii şi o pereche de sandale.

Oamenii legii au încercat să-l găsească, fără succes, sâmbătă seara, iar duminică dimineaţa au primit apel prin 112 că a fost găsit cadavrul unui bărbat în Mureş, pe raza localităţii  Totoi.

Bărbatul era taximetrist la firma „Unic Taxi” din Alba Iulia.

Pe corpul bărbatului nu au fost găsite urme de violenţă. Taximetristul era din satul Dumitra.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 23.00, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos au fost sesizați prin SNUAU 112 de către reprezentantul unei firme de taximetrie din Alba Iulia cu privire la faptul că unui dintre taximetrişti nu s-a întors din cursă, iar, în urma căutărilor efectuate cu ajutorul angajaţilor săi, au găsit autoturismul pe marginea râului Mureş, pe raza comunei Sântimbru.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că în autoturismul, ce era parcat la circa 10 metri de malul râului Mureş, se afla telefonul mobil a lui C.S., de 60 de ani, din comuna Sântimbru, portmoneul şi hainele acestuia, iar la o distanţă de circa 1 metru de apă au fost găsite o pereche de sandale, în una din ele fiind ascunsă cheia autoturismului.

În noaptea de 10/11.08.2013, au fost efectuate căutări în zonă însă bărbatul nu a fost găsit.

În dimineaţa zilei de 11.08.2013, un cetăţean din comuna Sântimbru a sesizat prin 112 faptul că a observat, în albia râului Mureş, cadavrul unei persoane. Un echipaj ISU Alba a intervenit şi a scos cadavrul la mal, acesta fiind identificat, stabilindu-se că persoana decedată este C.S., taximetristul dispărut în cursul zilei de 10.08.2013.

În urma examinării sumare, pe cadavru nu au fost identificate urme de violenţă. Acesta a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Alba, în vederea  efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei morţii.”

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. bitanu

    joi, 15.08.2013 at 12:50

    a disparut seara dar cand sa luminat de ziua nu a venit nimeni sa il caute pe malu apei,politie pompieri nimeni

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax