Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Taximetrist din Alba Iulia, înşelat de doi clienţi pe care i-a transportat la Abrud. Au coborât din maşină fără să plătească suma de 127 de lei

Publicat

Un taximetrist din Alba Iulia a reclamat la Poliţie că a fost victima unei înşelăciuni, după ce clienţii pe care i-a transportat la Abrud, marţi dimineaţa, în jurul orei 4.30, nu i-au plătit cursa.

Este vorba despre suma de 127 de lei, contravaloarea transportului de la Gara din Alba Iulia până la Abrud, pe care P.G.G., de o tânără în vârstă de 18 ani din Mioveni, judeţul Argeş şi T.G., un bărbat în vârstă de 30 de ani, din municipiul Craiova, judeţul Dolj nu au plătit-o taximetristului. Aceştia au recunoscut în faţa poliţiştilor că ştiau, în momentul în care au urcat în taxi, că nu aveau banii necesari pentru a achita cursa.

Faţă de cei doi suspecţi au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax