Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Taximetrist din Alba Iulia, prins băut la volan, în timpul serviciului. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal

Publicat

Un taximetrist în vârstă de 59 de ani din Alba Iulia a avut “ghinionul” de a fi prins în trafic de poliţişti, în timp ce conducea băut la volan. Oamenii legii au demarat cercetările pentru infracţiunea de conducere sub influenţa alcoolului.

Miercuri dimineaţa, la ora 7.45, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Alba au oprit în trafic, pe Bulevardul Tudor Vladimirescu din Alba Iulia, un autoturism condus de Dan C., de 59 ani, din Alba Iulia.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus la Spitalul Județean Alba, unde i-au fost recoltate  probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto Dan C. se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de „conducerea  pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană,  având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală”.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax