Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Taximetrist din Alba Iulia, agresat şi tâlhărit de clienţi

Publicat

Un taximetrist aflat în timpul serviciului a fost tâlhărit de trei tineri, care i-au solicitat să îi transporte cu maşina în localitatea Ghirbom. Bărbatul, în vârstă de de 56 de ani, din Alba Iulia, angajat la o societate de taxi din Alba Iulia, a fost agresat de clienţii săi şi a ajuns, miercuri seara, la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Alba.

Potrivit IPJ Alba, la data de 16.02.2011, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au reuşit identificarea şi reţinerea a trei persoane suspecte de comiterea unei tâlhării în legătură cu care poliţia a fost sesizată în noaptea de 15/16.02.2011. Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat faptul că în data de 15.02.2011, în jurul orelor 22.00, Ţ. S. (56 de ani), din Alba Iulia, taximetrist la o societate de taxi din Alba Iulia, în timp ce se afla într-o parcare de taxiuri din Alba Iulia, a fost solicitat de trei tineri pentru a efectua o cursă până în localitatea Ghirbom.
Pe traseu, clienţii au solicitat schimbarea rutei de deplasare înspre localitatea Dumitra, judeţul Alba, iar, pe raza comunei Sântimbru, la marginea drumului comunal care face legătura între DJ 107 şi localitatea Dumitra, l-au agresat pe taximetrist şi l-au deposedat de un telefon mobil şi de suma de 190 lei.
În urma investigaţiilor desfăşurate de poliţişti, la data de 16.02.2011 s-a reuşit identificarea celor trei suspecţi de comiterea tâlhăriei, aceştia fiind M.V. ( 20 de ani), din comuna Berghin, B.S.V. (18 de ani), din comuna Ciugud şi D.N.A. (20 de ani), din comuna Ciugud.

Împotriva celor trei suspecţi a fost luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentaţi Judecătoriei Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax