Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Taximetriştii din Alba, în vizorul poliţiştilor de la Serviciul Rutier. Amenzi şi zeci de maşini verificate, în cooperare cu RAR

Publicat

taxiPeste 80 de taximetre au fost verificate de poliţişti de la Serviciu Rutier Alba şi reprezentanţi RAR, joi, în cadrul unei acţiuni ce a vizat activitatea de taximetrie. Poliţiştii au aplicat 21 de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut două certificate de înmatriculare.

Poliţiştii rutieri din Alba Iulia, Sebeș, Aiud, Blaj, Ocna Mureș și Cugir au desfăşurat în 28 mai o acţiune de verificare a modului în care este respectată legislaţia rutieră şi cea privitoare la transportul de persoane, de către taximetrişti.

Cu ocazia acestei acţiuni au verificaţi 87 de autovehicule taxi şi au constatate 21 de abateri contravenţionale, de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice şi taximetria.

Totodată, au fost reţinute două certificate de înmatriculare, iar valoarea sancţiunilor aplicate a fost de 4.095 lei.

La acţiune au participat şi reprezentanţi ai Registrului Auto Român – Agenția Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax