Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Taximetriștii din Alba Iulia, Sebeș, Blaj și Aiud, verificați de polițiștii rutieri. Peste 20 de abateri constatate de oamenii legii

Publicat

politist taximetrist În urma unei acțiuni organizate pentru verificarea taximetriștilor, polițiștii rutieri au constat peste 20 de abateri contravenționale. Cele mai multe au fost pentru încălcarea normelor rutiere privind circulaţia pe drumurile publice.

La data de 28 octombrie, poliţiştii rutieri din municipiile Alba Iulia, Sebeş, Blaj şi Aiud au organizat o acțiune de verificare a modului în care sunt respectate normele legale privind transportul rutier în regim taxi.

Cu ocazia acestei acţiuni, au fost constatate 23 de abateri contravenționale, comise de către taximetrişti, din care patru pentru încălcări ale prevederilor Legii nr. 38/2003 privind taximetria şi 19 pentru încălcarea normelor rutiere privind circulaţia pe drumurile publice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax