Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Taximetriştii din judeţul Alba luaţi la „puricat” de poliţişti. Au primit amenzi în valoare de aproape 6.000 de lei

Publicat

În urma unei acţiuni de control al autovehiculelor care efectuează transport în regim taxi, desfăşurată în majoritatea oraşelor din judeţ, poliţiştii au aplicat 34 de amenzi în valoare de aproape 6.000 de lei.

Joi, pe raza municipiilor Alba Iulia, Sebeș, Aiud, Blaj și a orașelor Teiuș şi Ocna Mureș, poliţişti rutieri, poliţişti din cadrul Serviciului de Transporturi Alba, împreună cu reprezentanți din cadrul Registrului Auto Român- Agenția Alba și Inspectoratului Teritorial de Muncă Alba au organizat o acţiune privind controlul autovehiculelor care efectuează transport în regim taxi.

În cadrul acţiunii, au fost oprite şi controlate 144 autovehicule în regim taxi, fiind aplicate 34 de sancţiuni contravenţionale, din care 4 la Legea nr. 38/2003 privind taximetria, 14 pentru neportul centurii de siguranţă, 7 pentru defecţiuni tehnice constate la autovehicule, restul constituind alte abateri de a normele rutiere.

Valoarea amenzilor aplicate este de 5.840 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax