Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Țeapa ”coletul”: trei bărbați acuzați că ar fi înșelat 3.500 de persoane. Metoda, întâlnită și în Alba

Publicat

Trei bărbați sunt acuzați că ar fi pus la cale metoda „coletul”, prin care au înșelat 3.500 de români și au încasat peste 190.000 de lei.

Indivizii trimiteau colete cu ramburs în țară, iar destinatarii le ridicau, le plăteau, iar când le deschideau constatau că în colet sunt mărunțișuri, pe care nici măcar nu le comandaseră.

Ceva similar au pățit și mai mulți locuitori ai județului Alba, care au primit acasă, la sfârșitul anului trecut, căști ieftine, pentru care au plătit 69.90 de lei.

O asemenea situație a fost detaliată de Alba24 aici.

Povestea funcționează simplu: oamenii primesc acasă un colet pe care nu l-au comandat.

Majoritatea îl acceptă, considerând că este posibil să-l fi comandat un alt membru al familiei, mai ales că este perioada în care sosesc bunurile întârziate cumpărate de ”black friday”.

Coletele au o valoare relativ mică, pentru a nu atrage atenția, dar bunurile pe care le conțin sunt de fapt produse ieftine, care sunt departe de valoarea plătită.

Valoarea coletelor, de 69,90 de lei, este destul de mică, astfel încât oamenii să ezite în a face plângere la Poliție, preferând mai degrabă să își asume ”achiziția”.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax