Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Țeapă cu bijuterii din aur fals pe DN75, la Poșaga. Cum l-au convins doi ”turiști” pe un localnic să le dea 200 de euro

Publicat

euro

Un tânăr din Câmpeni a avut ghinionul să-i întâlnească, pe DN75, pe doi ”turiști” care i-au cerut ajutorul. L-au convins să le dea 200 de euro și i-au dat în schimb două inele care s-au dovedit a fi din aur fals.

Potrivit IPJ Alba, marți, polițiștii Postului de Poliție Poșaga, în urma activităților de cercetare efectuate împreună cu polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Baia de Arieș, i-au identificat pe doi bărbați, unul de 50 de ani din București și altul de 24 de ani din Ploiești, bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de înșelăciune.

În 25 septembrie 2019, în timp ce se aflau pe DN 75, pe raza comunei Poșaga, au abordat un cetățean de 32 de ani din Câmpeni, invocând faptul că ar fi fost implicați într-un eveniment rutier și ar avea nevoie de bani, pentru a-și putea continua drumul.

Unul dintre bărbați ar fi spus că este cetățean turc și i-ar fi oferit bărbatului din Câmpeni, contra sumei de 200 de euro, două inele bărbătești despre care a susținut că sunt din aur.

Ulterior, bijuteriile s-au dovedit a fi dintr-un metal neprețios, iar în momentul în care victima și-a dat seama că a fost înșelată, a anunțat poliția.

Polițiștii continuă cercetările, pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor doi bărbați precum și pentru recuperarea prejudiciului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Andrei

    joi, 30.01.2020 at 02:27

    Ar fi bună o poza cu faptasi, in vara si eu am fost tepuit in Alba, as vrea sa vad arabul de 50 de ani

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax