Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ţeapă cu bilete de avion la Wizzair la preţul de 1 euro, pe internet. Ce li se promite utilizatorilor

Publicat

frauda internet

Mai mulţi români au fost păcăliţi pe internet după ce au văzut o ofertă prezentată ca fiind iniţiată de Wizz Air, cu bilete la prețul de 1 euro. Compania a făcut precizări, ulterior, că nu a iniţiat vreo campanie sau concurs cu aceste elemente şi reaminteşte site-urile sale oficiale.

Utilizatorilor li se promitea, pe internet, două bilete Wizz Air plus 500 de euro bani de cheltuială, pentru o destinație aleasă de ei. Condiţia era să plătească în avans 1 euro și să dea share pe Facebook mesajului. Pagina de internet spre care erau direcționați utilizatorii cuprindea un chestionar cu trei întrebări. „Promoția” ar avea loc pentru că Wizz Air a împlinit 15 ani de la primul zbor, iar fiecare utilizator poate primi 2 bilete – sau cel puțin așa li se promitea.

Ca totul să pară credibil, pe pagină existau și comentarii false de pe Facebook ale unor presupuși utilizatori care au plătit taxa de 1 euro și au primit biletele pe e-mail.

Vineri după-amiază, compania Wizz Air a dat un comunicat oficial referitor la această situaţie. „Wizz Air a fost informată că o serie de website-uri şi pagini de Facebook operează cu domenii false şi folosesc simboluri similare sau identice cu marca WIZZ, capabile să inducă în eroare clienţii care cred că vizitează website-ul şi paginile oficiale ale Wizz Air. Unele dintre aceste website-uri au lansat concursuri false pretinzând că cei care vor câştiga vor intra în posesia de bilete WIZZ.

Wizz Air reaminteşte tuturor clienţilor săi că website-ul său oficial este wizzair.com şi că orice informaţii despre promoţiile şi concursurile WIZZ sunt publicate fie pe acest website, fie pe paginile oficiale de Social Media sau prin newsletter-ul companiei. Wizz Air recomandă cu tărie tuturor pasagerilor să nu viziteze sau să dea clic pe aceste link-uri sau pagini de web, promovate prin intermediul oricărui alt canal în afară de platformele şi website-ul oficiale. Wizz Air va lua toate măsurile necesare împotriva tuturor entităţilor care pretind în mod fals că reprezintă Wizz Air şi care induc în eroare clienţii”.

sursă: romaniatv.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax