Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Țeapă cu locuri de muncă în Austria: Mai multe persoane din Alba și-au dat seama că au fost înșelate când au ajuns la fabrică

Publicat

Patru persoane din Sebeș au mers până la poarta unei fabrici din Austria, pentru a începe munca, deoarece știau că au un contract de muncă, realizat de un bărbat din Prahova. 

Însă, când au ajuns la fabrica din Austria au descoperit că nu aveau nici un contract de muncă și că bărbatul care le-a promis locurile de muncă de fapt i-a înșelat. 

Cei patru au sesizat polițiștii care au început o anchetă și au descoperit ce s-a întâmplat.

Potrivit IPJ Alba, la data de 6 decembrie 2022, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au identificat un bărbat de 48 de ani, din municipiul Câmpina, județul Prahova, ca persoană bănuită de săvârșirea unor fapte de înșelăciune a căror victime au fost membrii a două familii din municipiul Sebeș.

Din cercetări a rezultat că, în luna august a anului 2021, bărbatul, atribuindu-și o calitate falsă de angajat al unei firme de recrutare a forței de muncă, ar fi postat un anunț, pe internet, potrivit căruia intermedia contracte de muncă la o fabrică din Austria.

Acesta ar fi fost contactat de două familii din municipiul Sebeș, cărora le-ar fi pretins câte 300 de lei, reprezentând contravaloarea contractelor de mediere, bani care ar fi fost plătiți prin virament.

Ulterior, cele 4 persoane din municipiul Sebeș s-ar fi deplasat la fabrica din Austria, pentru a începe munca, moment în care ar fi aflat că fabrica nu a avut nicio ofertă de muncă, iar ele au fost victima unei înșelăciuni.

Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii întregii activități infracționale a bărbatului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Sekeli Viorel

    miercuri, 07.12.2022 at 14:50

    mitici…

  2. Petru

    miercuri, 07.12.2022 at 16:40

    Austriecii nu ne vor în Schengen și voi vă milogiți pe toate căile.
    Vai Doamne ce ar fii spus strămoșii noștrii : Ștefan cel Mare, Mihai Viteazul, Vlad Țepeș, etc.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax