Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Țeapă imobiliară: Ce a descoperit cumpărătorul unei vile de lângă București când i s-a oprit gazul și cum era ”racordat” la apă

Publicat

Imaginația țeparilor imobiliari nu are limite. Un bărbat care și-a cumpărat o vilă în apropiere de București a constatat după tranzacție că locuința nu este racordată nici la gaz, nici la apă. 

De fapt, pentru a-l înșela, dezvoltatorul imobiliar îngropase, lângă casă, mai multe butelii cu gaz, iar apa curgea din niște rezervoare ascunse în podul locuinței, scrie ziarul Gândul.

Casa se află în cartierul Damache din Pantelimon. Potrivit unor surse judiciare citate de ziar, zona ar fi plină de infractori.

Unii dintre ei au devenit ”investitori imobiliari” așa că în cartier, ar fi răsărit și unele vile noi, care au fost scoase la vânzare.

Cum a descoperit țeapa imobiliară

La un moment dat gazul din butelii s-a terminat și omul a sunat la distribuitorul de gaze, reclamând o avarie.

Operatoarea i-a spus că locuința nu este racordată la gaz, dar omul a insistat, asfel încât la fața locului a venit o echipă de intervenție.

Angajații distribuitorului de gaze au descoperit astfel că alimentarea cu gaze se făcea prin intermediul unor butelii legate în serie și îngropate apoi în pământ.

Mai mult, exista și un contor montat doar pentru a-i crea cumpărătorului impresia că imobilul este legat de rețea.

La o cercetare mai atentă, au realizat că vila nu era racordată nici la rețeaua de apă. În acest sens, noii proprietari au descoperit, în podul casei, un rezervor care fusese umplut cu apă dinainte, în așa fel încât, o perioadă, locatarii să nu bănuiască nimic.

O situație asemănătoare a mai fost descoperită de o echipă a știrilor PROTV, tot lângă București.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax