Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Ţeapă” în talciocul din Alba Iulia: Un tânăr a vrut să cumpere telefon mobil şi s-a ales cu o bucată de faianţă. Vânzătorul este cercetat pentru înşelăciune

Publicat

Nu mică i-a fost mirarea unui tânăr care a dat 700 de lei ca să cumpere un telefon mobil din talciocul din Alba Iulia şi când a desfăcut husa a găsit o bucată de faianţă. Incidentul s-a petrecut în urmă cu o săptămână, iar poliţiştii au reuşit să-l identifice pe cel care l-a păcălit pe cumpărătorul de bună-credinţă.

Marţi, poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au reușit să-l identifice pe un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din Năvodari, judeţul Constanţa, despre care există suspiciunea că este autorul unei infracțiuni de înşelăciune, faptă ce a fost sesizată poliției la data de 18 mai.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în data de 18 mai, în timp ce se afla în talciocul din Alba Iulia, bărbatul l-a abordat pe un tânăr în vârstă de 24 de ani, căruia i-a oferit, spre vânzare, un telefon mobil, contra sumei de 700 de lei. Tânărul a fost de acord cu tranzacţia însă, după efectuarea acesteia, şi-a dat seama că a fost înşelat, în momentul în care, în husa telefonului, în loc de telefonul pe care-l târguise, a găsit o bucată de faianţă.

Faţă de A.M., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de înşelăciune precum şi în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Geo

    joi, 29.05.2014 at 16:19

    Hai serios? :)) Greseala cumparatorului daca a dat 700 de lei pentru o bucata de faianta:)) Bravo vanzatorului!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax