Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Țeapa prin ”Metoda Acoperișul” a făcut o nouă victimă în Alba: Cum a rămas un bătrân fără zeci de mii de lei. Reacția polițiștilor

Publicat

Un bătrân din Sebeș a căzut victimă unei înșelătorii prin ”Metoda Acoperișul”. Este vorba despre o înșelătorie care face victime în perioada verii, iar în mare parte din cei înșelați sunt vârstnici. 

De obicei grupuri de bărbați merg prin zona caselor și își oferă serviciile de reparații contra unor sume de bani. Cer un avans, îl primesc, apoi se fac nevăzuți. 

De această dată victima, un vârstnic din Sebeș și-a putut recupera banii, datorită faptului că polițiștii i-au identificat pe cei care i-au cerut banii.

Acțiunea de identificare a fost comunicată de reprezentații IPJ Alba, într-un comunicat de presă, transmis de polițiști în data de 5 iulie 2023.

Potrivit IPJ Alba, la data de 4 iulie 2023, polițiștii din Sebeș au identificat trei persoane de 28, 50 și 39 de ani, primii din localitatea Dorobanți, județul Arad, iar ultimul din municipiul Târnăveni, județul Mureș, care sunt bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de înșelăciune care a fost sesizată poliției la data de 21 iunie 2023.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, la data de 20 iunie 2023, ar fi abordat un vârstnic din municipiul Sebeș cu care ar fi încheiat o înțelegere pentru a-i renova acoperișul casei, contra sumei de 52.500 de lei.

Cei 3 au cerut, cu titlu de avans, suma de 28.000 de lei, pe care urmau a o folosi pentru achiziționarea materialelor necesare efectuării lucrării, urmând să se întoarcă a doua zi, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Întregul prejudiciu a fost recuperat și restituit păgubitului, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor 3 bărbați.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax