Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Țeapă prin metoda ”Acoperișul” în Alba: Cum a rămas un bărbat fără 20.000 de lei, după o înțelegere cu un meseriaș

Publicat

Un bărbat din Alba a fost victima unei escrocherii practicată de multă vreme. Este vorba despre clasica țeapă ”Acoperișul”. Mai exact o persoană se înțelege cu un meșter îi spune că îi va repara acoperișul. Meșterul cere banii, iar apoi nu își mai onorează promisiunea. 

De această dată meșterul a fost identificat, iar banii au fost reucperați.

Potrivit IPJ Alba, La data de 11 noiembrie 2022, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au identificat un bărbat de 33 de ani, din Târgu Lăpuș, județul Maramureș, care este bănuit de săvârșirea unei fapte de înșelăciune a cărui victimă este un bărbat din comuna Ighiu.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în luna octombrie 2022, ar fi încasat, de la păgubit, suma de 20.000 de lei, în baza unei promisiuni verbale că îi va repara acoperișul casei, însă nu s-a ținut de promisiune și nici nu a restituit banii.

Prejudiciul a fost recuperat, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax