Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Teatru, dans, muzică și breakdance, în weekend, la Casa de Cultură a Studenților. Vezi programul evenimentelor

Publicat

Un sfârșit de săptămână plin de evenimente se anunță la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia. Vineri vor avea loc spectacole cu artiștii din cadrul Caravanei Casei de Cultură a Studenților 2012”, iar sâmbătă se va desfășura cea de-a III-a ediție a Festivalului Concurs de Breakdance, cu trupe de dans din mai multe județe din țară.

Turneul judeţean intitulat „Caravana Casei de Cultură a Studenţilor 2012”, care are ca scop promovarea tinerilor și studenților care activează în cadrul instituţiei, se încheie vineri, 28 septembrie 2012. Cu această ocazie, la Pub 13, la ora 21.00, va avea loc ultimul spectacol din Caravană, cu trupa Skepsis, DJ M’Livio, Florin Covaciu şi Simona Niculeasă, manechinele de la Miss Turism Alba 2011, Flaviu şi Ricky de la Românii au Talent.

De asemenea, sâmbătă, 29 septembrie 2012, ora 19.00, Festivalul Concurs de Breakdance B-Boy Fest, aflat la cea de a III-a ediție. Genul concursului va fi battle, iar acesta se va desfăşura sub formă de piramidă astfel: battle-ul – 5 minute, semifinale – 15 minute, finala – 20 minute. Vor participa trupe de dans din Galați, Pitești, Târgu-Mureş, Sibiu și Alba Iulia care se vor bate pentru premii în valoare totală de 2400 lei.

Președintele juriului festivalului va fi Cosma Levi Lennon, coregraf și antrenor de dans de gen din București. Intrarea este liberă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax