Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Teatrul de păpuși ”Prichindel” a obținut diplomă pentru calitatea mânuirii spectacolului ”Zulenka”, la Festivalul Internaţional din Cluj

Publicat

Teatrul de Păpuși ”Prichindel” Alba Iulia s-a întors de la Festivalul Internațional al Teatrelor de Păpuși și Marionete ”Puck”, cu diplomă pentru calitatea mânuirii spectacolului ”Zulenka”. Festivalul s-a desfășurat în perioada 15-19 octombrie la Cluj-Napoca.

Cea de-a 11-a ediție a a Festivalul Internațional al Teatrelor de Păpuși și Marionete ”Puck” Cluj-Napoca a fost una de bun augur pentru Teatrul de Păpuși ”Prichindel”, care a primit diplomă pentru calitatea mânuirii spectacolului ”Zulenka”.

Acesta este un festival concurs anual ce reuneşte spectacole de teatru de păpuşi şi marionete. Organizatorul manifestării este Teatrul de Păpuşi “Puck” din Cluj-Napoca. Sunt invitate spectacole ale unor teatre şi companii teatrale din România şi străinătate pe baza unei selecţii prealabile. Festivalul are un caracter competitiv iar spectacolele sunt evaluate de către un juriu de specialitate care acordă premii.

” Nu putem fi decât foarte bucuroși și încântați de distincția obținută cu atât mai mult cu cât acest festival concurs este unul foarte competitiv. Cu greu se obține aici un premiu, iar faptul ca anul acesta spectacolul nostru a fost premiat reprezintă pentru noi în primul rând un semn de recunoaştere valorică și artistică. Personal, îi felicit pe toții colegii mei, care fac parte din echipa acestui spectacol și sper ca pe viitor palmaresul teatrului albaiulian să se îmbogățească cu alte noi premii. Până atunci, vă așteptăm la noi la teatru pentru a viziona minunatul spectacol Zulenka”, a declarat managerul Teatrului albaiulian, Ioana Bogățan.

Echipa spectacolului a fost formată din: Cristian Pepino – regizor artistic, Cristina Pepino – scenograf, Dan Bălan – compozitor, Levente Szöcs – maestru sunet, Ovidiu Tămășan – maestru lumini, Vlad Tănase – construcție păpuși, Mirela Tămășan – croitorie, Marin Goia – decoruri. Din distribuție fac parte actorii: Amalia Pop, Teodora Popa, Elena Scorțeanu, Ramona Mincu Benchea, Radu Hăprian Dan, Ioan Pompiliu Cristea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax