Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Teatru în Cetate: Trupa „Skepsis” încurajează viața cultural-artistică

Publicat

Trupa de teatru „Skepsis”, condusă de Viorel Cioflică, a oferit recent albaiulienilor un spectacol de teatru în aer liber la care au asistat aproximativ 250 de persoane.  Piesa a fost jucată în aer liber, iar surprizele trupei de teatru continuă.

Artiștii au pus în scenă piesa „Doctor fără voie”, iar Viorel Cioflică explică de ce a ales acest subiect pentru un spectacol în aer liber. ”Piesa este una clasică, în acord cu locația aleasă pentru reprezentare. Am ales să facem acest spectacol în primul rând gratuit pentru a susține viața cultural-artistică”, a declarat Viorel Cioflică.

Trupa „Skepsis” anunță că, pe perioada verii, aceștia vor înființa un centru cultural-artistic, pe baza pieselor de epocă din repertoriu. Trupa a luat ființă în urmă cu 9 ani, în luna aprilie și oferă spectacole, gratuit, publicului albaiulian.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax