Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Teatru pentru copii, la cinema în Alba Iulia. Spectacolul ”Motanul Încălțat” poate fi urmărit în weekend

Publicat

Teatru la Cinema anunță că duminică, 22 octombrie, de la ora 12:00, locuitorii orașului Alba Iulia sunt invitați să urmărească în premieră la Teatru la Cinema, proiectat pe marele ecran al cinematografului, spectacolul pentru copii „Motanul Încălțat” al celebrei Opere Comice pentru Copii, la Inspire Cinema din Alba Mall.

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate.

Aceștia pot urmări online, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru de producție românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro fie la data și ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie oricând, pe bază de abonament lunar sau anual.

În weekendul acesta spectatorii pot urmări online, împreună cu toată familia, pe 21 octombrie, de la ora 11:00, pieasa de teatru pentru copii „Punguța cu doi bani”, a Teatrului Ion Creangă.

În premieră pentru scenatv şi Teatru la Cinema, pe 22 octombrie, de la ora 11:00, cei mici vor putea urmări spectacolul pentru copii „Motanul Încălțat”, o producţie extraordinară a Operei Comice pentru Copii.

În cadrul campaniei „Hai la teatru în orașul tău!”, la nivel național, în weekendul 21-22 octombrie, vor fi proiectate pe marile ecrane următoarele spectacole Teatru la Cinema:

-22 octombrie, ora 12:00 – spectacolul „Motanul Încălțat”, la Inspire Cinema din Alba Mall, Alba Iulia

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax