Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Alin Ignat îşi lansează agenţia de impresariat cu un spectacol de comedie: „Viaţă de cimitir”, cu Rodica Popescu-Bitănescu

Publicat

Rodica Popescu-Bitănescu invită albaiulienii la teatru. Spectacolul de comedie „Viaţă de cimitir” va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, joi, 19 mai, de la ora 19.00 şi o are în rolul principal pe îndrăgita actriţă, cea care de altfel a scris şi regizat această piesă.

“Viaţă de cimitir” este bazată pe o poveste complexă de iubire, care face legătura între cele două vieţi: viaţa celor vii şi viaţa celor care nu mai sunt printre noi. Un subiect captivant, cu morală şi totodată plin de umor, redat prin dialogurile savuroase dintre vii şi morţi, subiect la finalul căruia veţi afla care sunt de fapt cei vii.

Rodica Popescu-Bitănescu se întoarce la Alba Iulia după succesul pe care la avut anul trecut cu piesa „Cinci femei de tranziţie”, care a prins foarte bine la publicul albaiulian şi acceptă invitaţia companiei „Diamond Entertainment” a interpretului Alin Ignat.

Tânărul interpret a lansat pe piaţă compania de impresariat şi doreşte să lase pe locul doi muzica, pentru a se dedica acestui nou hobby: „Proiectul cel mai important pentru mine în această perioadă este încercarea de a aduce un plus de culoare vieţii cultural-artistice din oraşul nostru. Există, desigur, câteva evenimente care au loc în fiecare an la Alba Iulia, dar sunt din păcate prea puţine şi cred că albaiulienii au aşteptări mult mai mari din acest punct de vedere. De aceea am lansat pe piaţă compania de impresariat Diamond Entertainment, prin intermediul căreia voi încerca să duc la îndeplinire acest obiectiv. Personal, mi-aş dori ca în oraşul nostru să aibă loc un spectacol, fie el o piesă de teatru sau un concert live de orice gen, măcar o dată pe lună. Acesta este şi unul din obiectivele imediate pe care vreau să îl ating”, a explicat Alin Ignat.

Preţul unui bilet la comedia romantică „Viaţă de cimitir” este de 30 de lei, iar, pentru studenţi şi elevi, 20 de lei. Spectacolul va putea fi vizionat şi la Blaj, în 18 mai.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

13 Comentarii

13 Comentarii

  1. Lili

    joi, 19.05.2011 at 20:12

    Am vazut foarte multe spectacole de teatru in viata mea… dar o piesa asa slaba niciodata! Rectific: nu slaba, FOARTE slaba! Scenariu la pamant, regia de mantuiala, de restul (costume, decor, coloana sonora etc) nici nu mai vorbesc. Interpretarea a lasat mult de dorit…
    Dupa ce am vazut „Secta femeilor” cu Papaiani si Bleont am crezut ca mai rau nu se poate… m-am inselat! Se poate mai rau! „Viata de cimitir” a fost sub orice critica!
    Un sfat d-lui Ignat: imi place planul dvs. de a aduce putina viata culturala in Alba Iulia, dar data viitoare alegeti cu mai multa grija piesa…

  2. Ovidiu

    joi, 19.05.2011 at 22:46

    Draga Lili, desi spui ca ai vazut multe spectacole de teatru in viata ta, faci confuzie intre piesa si spectacol. O fi fost slab spectacolul asta, o fi fost proasta si piesa, dar eu zic sa nu te lasi.

  3. Lili

    vineri, 20.05.2011 at 00:14

    Nu m-am dus cu asteptari mari, ca la „Faust” de exemplu, fiind vorba de o comedie, deci un gen „usor”… Dar am simtit altceva la „Doamna de turta dulce” si la „Imi place cum mirosi”…si acum imi aduc aminte momente foarte reusite!
    Dar in seara asta mi-as fi dorit sa am locul 1 pe rand ca sa pot pleca! Atunci spune-mi Ovidiule ce confuzie fac?!?

    • Ovidiu

      marți, 24.05.2011 at 14:07

      Draga Lili, este ok sa pleci de la un spectacol care nu iti place. Te cred ca mergi la multe spectacole si te felicit sincer. Doream doar sa subliniez o diferenta de nuanta intre spectacol si piesa. Ideea e ca nu te poti duce la o piesa de teatru ci doar la un spectacol. In ceea ce priveste ce s-a intamplat acolo, te cred pe cuvant. Sunt putine spectacole bune si multi cred ca la Alba Iulia „merge si asa”. Este foarte bine ca publicul sa fie critic, e o dovada de maturitate. Iar despre plecat de la un spectacol care nu iti place… just do it! Si eu fac la fel fara sa ma simt naspa.
      poate sa ma certe adriana

      • Lili

        marți, 24.05.2011 at 23:02

        Inteleg acum despre ce vorbeai. Sunt de acord cu tine la capitolul critica. Trebuie sa se gaseasca unu/una care sa-i spuna imparatului ca umbla in fundu’ gol, nu? Altfel va avea constant impresia ca-i imbracat misto!

        PS: Cred ca m-am bagat in gura unuia din bransa… Abia acum ti-am vazut poza de la avatar… Iti citesc articolele.

  4. Adriana

    vineri, 20.05.2011 at 10:28

    Draga Lili, am fost la randul meu ieri in sala la „Viata de cimitir”. Am auzit aplauze si hohote de ras, probabil in ignoranta mea nu am intrezarit oamenii care se zbateau prin sala sa-si paraseasca grabnic scaunul, nemaisuportand o piesa atat de jalnica. Nu stiu cam ce spectacole te-ar multumi, probabil doar teatrul din Grecia antica ar reusi sa se ridice spre nivelul asteptarilor tale, dar am dubii si in privinta asta. Sigur ca cine e rau intentionat isi duce misiunea pana la capat, terfelind un spectacol reusit, de la care publicul a plecat spre casa cu zambetul pe buze. Si inca ceva, spectacolul s-a incheiat la 21 45, comentariul tau la ora 20 12, este fie dovada faptului ca ai reusit sa invingi cosmarul si sa fugi cat vezi cu ochii din sala, fie arata cam ce cu ce intentii ne explici aici despre marea nenorocire de ieri.

  5. Lili

    vineri, 20.05.2011 at 13:03

    @Adriana cea malitioasa
    Am stat pana la sfarsit (ora la care apare ca am trimis comentariul nu e corect afisata), dar am stat in sala de jena, nu ca mi-ar fi facut placere…
    Recunosc ca sunt greu de multumit, dar rau intentionata deloc!
    N-am terfelit pe nimeni, mi-am spus doar parerea! Nu toti trebuie sa izbucneasca in hohote la acelasi semnal sau sa cada in admiratie ca au vazut un nume mare din teatrul romanesc. Poate pentru unii a fost suficient de bun… Pe mine m-a dezamagit! Punct!
    Inca o data: imi place initiativa noii companii de impresariat dar astept spectacole mult mai bune! Daca tot nu avem parte de multe spectacole in orasul nostru, macar de calitate sa fie!

  6. Lili

    vineri, 20.05.2011 at 13:24

    Ah, si apropo! Daca era sa-ti raspund pe acelasi ton, as fi zis:
    „Daca tie, Adriana, iti place painea alba cu unsoare de porc si eu prefer o paine graham cu unt facut din smantana proaspata, eu una chiar nu vad unde e problema! Fiecare serveste ce-i place, nu?”

    Dar pentru ca nu doresc sa-ti raspund la fel, am sa-ti spun doar atat:
    „De gustibus non disputandum”

  7. Adriana

    vineri, 20.05.2011 at 15:32

    O parere contrara majoritatii nu e ceva de condamnat si nu as fi facut asta, daca ar fi fost exprimata in termeni rezonabili. Nu am de gand sa ma contrazic aici, si nici sa te cataloghez in vreun fel asa cum, mai sus, ai facut-o. Sa critici constructiv e foarte bine, dar sa reversi rautate doar de dragul de a o face e cel putin incorect fata de cineva care e la inceput si incearca sa faca ceva in domeniul asta. Si inca ceva, jignirea ta aparent subtila la adresa unei categorii de persoane care se multumesc cu orice e cel putin lipsita de respect. Toate bune!

  8. Lili

    vineri, 20.05.2011 at 16:01

    Adriana tu ori nu suporti critica ori ai ceva personal la mijloc…
    N-am jignit pe nimeni! Daca stiai sa citesti „printre randuri” ti-ai fi dat seama ca ma refer la preferinta pentru traditionalism respectiv modernism… Daca atat ai inteles, atunci ce sa-mi mai racesc gura aiurea? Eu vad critica, tu vezi rautate… Oricum nu ne gasim pe aceeasi frecventa asa ca din punctul meu de vedere polemica se poate incheia. Vrei respect? Respectul se castiga!

  9. Adriana

    vineri, 20.05.2011 at 20:18

    Argumentele mele foarte clare sunt, se pare, de prisos, dar refuz sa intru in atacuri personale, si am spus-o si mai sus. Inteleg ca cine te contrazice ori are ceva personal, cu tine, desi nu te cunoaste, sau cu impresarul, sau e ruda de vreun grad cu Rodica Bitanescu. Ceva trebuie sa fie la mijloc, altminteri e inexplicabil cum indrazneste cineva sa nu fie de acord cu ceea ce spui. Cat despre respect, existenta lui de la nastere sau castigarea lui cu mare stradanie pana la sfarsitul vietii, e inutil sa incep acum sa iti explic. Respectul trebuie sa-l ai fata de cei din jur, cunoscuti sau nu, istoviti sau nu de munca de a ti-l castiga, dar asta mai tine si de bunul simt si de decenta, alte notiuni importante ce au desigur fiecare sensurile si valentele lor. Imi pare rau ca te-ai surescitat intr-atat, eu iti explicam doar, obiectiv ceea ce cred, in dezacord cu opinia ta. Numai bine.

  10. Lili

    vineri, 20.05.2011 at 22:05

    Noapte buna, Adriana!

  11. Luiza

    luni, 12.01.2015 at 09:10

    Facand abstractie de disputa dvs, imi permit sa emit o parere cat se poate de obiectiva, caci am urmarit spectacolul pana la sfarsit.
    Este o incercare lamentabila de a filozofa in jurul ideii de viata-moarte. Replicile sunt extrem de puerile; mentionez, de pilda, replica despre Ceausescu si Stalin. Pare o lectie de istorie esuata de la clasa a IV-a. Desigur, ma puteti contrazice, dar as vrea sa o faceti numai daca ati vazut piesa.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax