Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Teatrul de Păpuși din Alba Iulia, premiat pentru spectacolul ”Capra cu trei iezi”, la festivalul internațional de la Timișoara

Publicat

prichindel

Spectacolul Teatrului de Păpuși „Prichindel” Alba Iulia, „Capra cu trei iezi”, a obținut Premiul de POPULARITATE în cadrul Festivalului Internațional de Animație „Sub bagheta lui Merlin”, ediția a 3-a, Timișoara 2018. Regia este semnată de  Teodora Popa, Irina Melnic, Viorica Boda și Ramona Benchea-Mincu.

La această ediție de festival au participat 16 trupe de teatru din patru țări: România, Italia, Ungaria și Republica Moldova, iar juriul a fost format din specialiști în artele spectacolului: președintele juriului – Oana Leahu, regizor și decan al Facultății de arte în limba română, Universitatea de Arte din Tg. Mureș, Toma Hogea – regizor și actor, Gabriela Mariș – teatrolog, Adela Moldovan – regizoare și actriță și Clara Dărângă Râșnoveanu – scenograf.

„Acest premiu de popularitate ne bucură și ne onorează în același timp. În palmaresul teatrului, de 66 de ani de activitate, s-au primit multe categorii de premii, dar nu și acesta. Suntem mândri, cu atît mai mult, pentru că acest spectacol este o creație colectivă a actrițelor teatrului nostru. Spectacolul Capra cu trei iezi este un spectacol cu succes la public, iubit deopotrivă de copii și părinți. Felicit toată echipa spectacolului!” – Ioana Bogățan, manager.

Spectacolul estea realizat după o dramatizare de Cristian Pepino, scenografia – Marian Sandu , muzica – Levente Szöcs, distribuția – Cătălina Mihăilă, Viorica Boda, Ramona Benchea-Mincu, Irina Melnic, Teodora Popa, Tudor Cristian Popa și Cristian Bojan, Rareș Bogdan Porca , regia tehnică – Elena Madaras , lumini – Călin Popa și Ovidiu Tămășan, sunet – Florin Andrea, mașiniști – Răzvan Laszlo și Gabriel Țipțer, croitorie -Mirela Tămășan, tâmplărie – Marin Goia. Manager Ioana Bogățan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax