Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Teatrul de Păpuși din Alba Iulia reia seria spectacolelor online: „Capra cu trei iezi”, transmis pe Facebook, miercuri și joi

Publicat

Teatrul de Păpuși „Prichindel”, în parteneriat cu Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba, vă invită la teatru. Nu în sală, din păcate, ci pe paginile de Facebook ale celor două instituții, în cadrul unor transmisiuni LIVE. Asta înseamnă că actorii vor juca efectiv pe scenă pentru voi, cei de acasă, cu aceeași bucurie ca și când ați fi în sală, alături de ei.

„Ne vom imagina că veți cânta alături de ei, sau că veți dansa și, evident, că ne veți și aplauda. Sperăm ca măcar așa să aducem un strop de bucurie și de poveste în casele și în sufletele voastre de copii”, au transmis reprezentanții teatrului.

Așadar, începând de săptămâna viitoare, în zilele de miercuri și joi ale săptămânii veți putea urmări câte un spectacol, transmis în direct din sala teatrului, pe adresele de Facebook:

Teatrul de Păpuși Prichindel

Teatrul de Păpuși Prichindel Alba Iulia

Centrul de Cultură Augustin Bena Alba

Primul spectacol care va da startul programului nostru online este „Capra cu trei iezi”, în regia colectivă semnată de Teodora Popa, Ramona Mincu Benchea, Irina Melnic, Viorica Boda, după o dramatizare de Cristian Pepino.

„Până vom putea reveni în fața voastră, dragi copii, vă așteptăm să vă ocupați locul preferat acasă, imaginându-vă că sunteți în primul rând la teatru. Haideți miercuri, 4 noiembrie și joi, 5 noiembrie, orele 12.00, la întâlnirea cu buna mamă-capră și cu năstrușnicii ei iezișori, cu lupul cel nesătul și cu alte personaje vesele și simpatice”, au mai transmis reprezentanții teatrului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax