Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Teatrul de Păpuși ”Prichindel” Alba Iulia anunță premiera spectacolului ”Crăiasa Zăpezii”. Programul spectacolelor

Publicat

Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia prezintă premiera spectacolului „Crăiasa Zăpezii”, care va avea loc duminică, 19 decembrie 2021, de la ora 18:00, la Sala 67 a instituției.

Pentru că spectacolele se desfășoară la o capacitate redusă, iar solicitările sunt numeroase, spectacolul „Crăiasa Zăpezii” mai poate fi vizionat și marți, 21 decembrie, de la orele 18:00. Vârsta de adresabilitate este plus 5 ani.

„Crăiasa Zăpezii este un spectacol care vă invită să vă bucurați de jocurile copilăriei, de trandafiri, zăpadă și cântece, ca apoi să vă gândiți puțin că totul trece foarte repede și, trecând prin tot felul de experiențe de viață, devenim adulți!

Important este să nu uităm să ne păstrăm un strop de copilărie în suflet, să credem în prietenie și iubire! Sunt valorile care ne pot face viața frumoasă și plină de sens!

Dar, uneori, aceste valori sunt puse în pericol de orgoliu și vanitate, precum cioburile din oglinda fermecată a Vrăjitorului ispititor, și riscăm să ne pierdem în haos” a transmis regizorul spectacolului, Oana Leahu.

O întreagă echipă a lucrat pentru a da viață poveștii:

Regia și adaptarea: Oana Leahu

Scenografia: Hristina Nedeva-Mladenovic

Muzica: Cári Tibor

Distribuția: Teodora Popa, Adam Boboc, Ioana Bogățan, Laura Boboc, Viorica Boda, Iulian Costea, Mădălin Costea, Ramona Benchea Mincu

Asistent de regie: Elena Madaras

Producție decor: Costache Gavril Siriteanu

Sunet: Florin Andrea

Lumini: Ovidiu Tămășan, Călin Popa

Mașinist: Gheorghe Hațegan

Realizare costume: Mirela Tămășan

Teatrul poate susține spectacole până la 50% din capacitatea maximă a spațiului, cu purtarea măștii de protecție.

Persoanele cu vârsta de peste 12 ani au acces în sala de spectacol cu îndeplinirea următoarelor condiții:

  • persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test rapid antigen pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore;
  • persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii și ministrului sănătății, emis în temeiul art. 44 și al art. 71 alin (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările ulterioare.

Testele antigen rapide efectuate de acasă (inclusiv cele de salivă) nu sunt valabile pentru accesul la spectacole.

Atestarea vaccinării, testării sau vindecării de infecția cu virusul SARS-CoV-2 se realizează prin intermediul certificatelor digitale ale Uniunii Europene privind COVID, în conformitate cu prevederile Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 68/2021.

Biletele se pun în vânzare luni, 13 decembrie 2021 și pot fi achiziționate de la casieria teatrului (str. Andrei Mureșanu nr. 3), de luni până vineri, în intervalul orar 9:00 – 14.00.

Prețul biletelor este:

adulți – 12 lei;
copii – 3 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax