Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Teatrul de Păpuși „Prichindel” Alba Iulia prezintă spectacolul „Capra cu trei iezi” la un festival internaţional din Timişoara

Publicat

Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia a fost invitat să participe la ediția a III-a a Festivalului Internațional de Animație „Sub bagheta lui Merlin”, care va avea loc în perioada 30 septembrie – 7 octombrie 2018 la Timișoara.

În cadrul acestui festival, trupa Teatrului de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia va susține în data de 1 octombrie 2018, ora 11.30, pe scena Casei Tineretului din Timișoara, spectacolul „Capra cu trei iezi”.

„Capra cu trei iezi, o creație colectivă și originală a Teatrului de Păpuși Prichindel din Alba Iulia, aduce în scenă un spectacol  surprinzător, plin de haz, cântec și culoare. O poveste care încântă publicul, indiferent de vârstă, în care regăsim povețele pe care Ion Creangă a vrut să le transmită. O piesă îmbogățită cu personaje noi, construită pe un scenariu cu foarte mult umor, o scenografie cu puternice accente tradiționale românești  și acorduri vesele. Cei trei iezi cucuieți ne invită să ținem piept împreună lupului cel rău… !!!”, precizează reprezentanţii teatrului.

După o dramatizare de Cristian Pepino, spectacolul este realizat din punct de vedere  regizoral de Teodora Popa, Ramona Benchea Mincu, Irina Melnic și Viorica Boda, scenografia – Marian Sandu, muzica – Levente Szöcs, distribuția – Cătălina Mihăilă, Viorica Boda, Ramona Benchea-Mincu, Irina Melnic, Teodora Popa, Tudor Cristian Popa și Cristian Bojan, Rareș Bogdan Porca , regia tehnică – Elena Madaras , lumini – Călin Popa și Ovidiu Tămășan, sunet – Florin Andrea, mașiniști – Răzvan Laszlo și Gabriel Țipțer, croitorie  -Mirela Tămășan, tâmplărie – Marin Goia. Manager Ioana Bogățan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax