Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Teatrul de Păpuși „Prichindel” Alba Iulia reia spectacolele cu public, după relaxarea restricțiilor. Cum vor fi organizate

Publicat

Teatrul de Păpuși „Prichindel” Alba Iulia și Consiliul Județean Alba anunță reluarea spectacolelor cu public, odată cu eliminarea restricțiilor prin hotărârea CJSU ce a intrat în vigoare din 9 mai.

”Având în vedere că avem permisiunea de a juca la capacitatea de 30%a sălii de spectacol, am decis ca în prima fază să jucăm la un public organizat. Astfel, primii spectatori care se vor bucura de spectacole în sala teatrului vor fi elevii Liceului de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia, cărora le oferim un spectacol plin de aventură și învățătură: „Micii mușchetari”, de Lizica Mușatescu, regia Teodora Popa, scenografia Marian Sandu, muzica Levente Szöcs, distribuția: Viorica Boda, Irina Melnic, Mădălin Costea, Iulian Costea, Tudor Cristian Popa, Ramona Benchea Mincu și Teodora Popa, regia tehnică Elena Madaras, sunet Florin Andrea, lumini Ovidiu Tămășan și Călin Popa. Primele spectacolele vor fi susținute în zilele de miercuri, 12 mai și joi, 13 mai, de la orele 11:00”, transmit reprezentanții instituției.

De asemenea, ”Caravana cu păpuși” va ajunge săptămâna aceasta în localitățile județului în care incidența a scăzut simțitor.

Se va opri în localitățile Ighiu, Șard, Țelna și Ighiel, pentru a prezenta spectacolul „Turtița lăudăroasă”, regia, scenariu și muzica Adam Boboc, scenografie Ana Catrințașu, distribuția: Laura Boboc și Adam Boboc.

”Așteptăm cu nerăbdare întâlnirile cu micii noștri spectatori, întâlniri pline de emoție și de bucuria de a auzi din nou glasuri de copii și aplauze. Precizăm că toate spectacolele vor fi susținute cu respectarea tuturor măsurilor de prevenire a infectării cu noul Coronavirus, prevăzute de lege”, mai precizează sursele citate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax