Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Teatrul ”Prichindel” din Alba Iulia participă la Bienala de Scenografie de la București. Expoziție de decoruri și păpuși

Publicat

Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia participă la Bienala de Scenografie, în cadrul ediției 34 a Festivalului Național de Teatru. Va o expoziție de decoruri și păpuși.

Teatrul din Alba Iulia a fost invitat la eveniment de către Organizația Internațională a Scenografilor, Tehnicienilor și Arhitecților de Teatru.

Va prezenta expoziția de decoruri și păpuși din spectacolul „Hansel &Gretel – O poveste urbană”, regia Ana Crăciun-Lambru.

Aceasta poate fi vizitată în perioada 18-27 octombrie, în foaierul Teatrului „Ion Creangă” București.

Instituția din Alba Iulia a fost asfel inclusă în seria celor ”15 teatre de profil și 17 creatori, care au marcat teatrul de animație în ultimele decenii”, așa cum declară organizatorii.

În cadrul aceleiași bienale, Ioana Bogățan, managerul teatrului, va fi prezentă în calitate de speaker la Conferința ”Animating The Future”. Evenimentul se va desfășura pe scena Teatrului „Ion Creangă” din capitală, în data de 20 octombrie, între orele 14.00 și 16.00.

Ediția din acest an a Bienalei de Scenografie îl are ca director artistic pe scenograful Helmut Stürmer.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate