Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Teatrul Prichindel din Alba și directorul Ioana Bogățan participă la un festival internațional la Târgu Mureș. Care este tema

Publicat

Teatrul de păpuși din Alba Iulia va fi prezent la un eveniment internațional care promovează interacțiunea între studenții de la teatru, teatre și oameni din zona artei. 

Mai exact, teatrul de Păpuși „Prichindel” va fi prezent, alături de 18 universități din țară și din afara țării, la festivalul care promovează crearea de rețele între studenți, practicieni și cercetători din domenul artelor.

Universitatea de Arte din Târgu-Mureș este instituția care ne-a invitat să fim prezenți și la cea de-a IX-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru Studio – Întâlnirea Școlilor de Teatru, care se va desfășura în perioada 17 – 26 noiembrie 2023 la Târgu-Mureș.

Astfel, actorii Laura și Adam Boboc vor coordona în cadrul acestui festival două ateliere de teatru de animație, în perioada 19 – 25 noiembrie.

De asemenea Ioana Bogățan, managerul teatrului, a fost invitată ca speaker în cadrul unei dezbateri la Întâlnirea Societății Antreprenoriale Studențești sâmbătă, 18 noiembrie, parte din programul aceluiași festival.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax