Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Teatrul Skepsis prezintă piesa „Comedie neagră”, la Casa de Cultură a Studenților

Publicat

Trupa Skepsis din Alba Iulia revine pe scena Casei de Cultură a Studenților cu piesa „Comedie Neagră”, de Peter Shaffer. Spectacolul este realizat în cadrul campaniei de strângere de fonduri pentru un spaţiu în Alba Iulia, necesar transfomarii trupei în Teatru Comunitar, toate încasarile fiind alocate acestui scop. Biletele costă 5 lei.

„Cu susţinerea Casei de Cultură a Studenţilor Alba Iulia şi a Universităţii “1 Decembrie 1918” Alba Iulia, Grupul Skepsis vă prezintă spectacolul “Comedie Neagră” (1h.50min), de Peter Shaffer. Aşadar, joi, 14 martie 2012, de la ora 19.00, vă aşteptăm la Casa de Cultură a Studenţilor pentru a trăi o seară plină de neaşteptat împreună cu personajele create de Peter Shaffer, a căror soartă este dictată de jocul dintre lumină şi întuneric, joc care transformă totul, dezvăluind intrigi ţesute cu grijă, schimbând mizele şi silindu-i pe toţi să-şi duzvăluie adevărata faţă. Grupul Skepsis mulţumeşte lui Ştefan Balog şi Elena Cristea pentru colaborarea specială în vederea realizării acestui spectacol”, ne-a transmis Viorel Cioflică, coordonatorul trupei Skepsis.

Regia spectacolului este semnată de Viorel Cioflică.

Biletele costă 5 lei și se găsesc de luni 11 martie, pâna joi 14 martie, la Secretariatul Casei de Cultura a Studentilor Alba Iulia, între orele 9.00 – 15.00, sau la intrare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax