Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tehnologia 5G, disponibilă la Alba Iulia. Abonații unui operator de telefonie, anunțați să își seteze smartphone-urile

Publicat

Tehnologia 5G, disponibilă la Alba Iulia. Abonații DIGI Mobil din Alba Iulia beneficiază de tehnologie 5G. Aceștia au primit vineri un mesaj din partea companiei, în care sunt anunțați să își seteze telefoanele. 

”Stimate client, tehnologia 5G este acum disponibila în Alba Iulia, în mare parte a orasului, la nivel stradal.

Dacă aveți un telefon compatibil, vă rugăm să activați utilizarea retelei 5G din meniul acestuia pentru a vă bucura de o calitate mai bună a rețelei DIGI Mobil” este mesajul primit vineri de abonații companiei.

Ce este tehnologia 5G?

Tehnologia 5G reprezintă următoarea etapă în evoluția rețelelor mobile, succesoarea tehnologiei 4G.

„5G” este prescurtarea pentru „a cincea generație” și promite să ofere viteze de transfer de date mult mai mari, latență redusă și capacitate sporită în comparație cu tehnologiile anterioare de comunicații mobile.

5G promite viteze de transfer de date mult mai mari decât cele oferite de tehnologiile anterioare. Aceste viteze pot atinge zeci de ori mai mult decât vitezele tipice ale conexiunilor 4G, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot descărca și încărca fișiere mult mai rapid.

Latența se referă la timpul necesar pentru ca datele să se deplaseze între dispozitivul utilizatorului și serverul pe care se găsește conținutul.

Tehnologia 5G promite o latență mult mai mică, ceea ce înseamnă că interacțiunile în timp real, cum ar fi jocurile online și aplicațiile de realitate virtuală, pot deveni mai responsive și mai fluide.

De asemenea, va permite mai multor dispozitive să fie conectate simultan la aceeași rețea, fără a reduce viteza sau performanța.

În concluzie, tehnologia 5G aduce îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește viteza, capacitatea și performanța rețelelor mobile, având un potențial imens de a transforma modul în care interacționăm cu tehnologia în viața de zi cu zi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax