Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

TEIUȘ: Noi activități permise în piața agroalimentară din oraș. Condiții pentru comercianți și clienți

Publicat

În piața agroalimentară din Teiuș vor fi permise activitățile de comerț alimente și băuturi în regim de terasă și cele de vânzare de produse industriale, textile și bunuri de larg consum. Se vor respecta condițiile de distanțare fizică și igienă.

Comitetul Local pentru Situații de Urgență Teiuș au aprobat marți redeschiderea sectorului de preparare, servire și consum în regim de terasă a produselor alimentare, băuturilor alcoolice și nealcoolice, în piața agroalimentară, cu respectarea măsurilor impuse prin legislația în vigoare, în contextul pandemiei Covid-19.

Aceste activități sunt reglementate prin Ordinul 966/1809/105/2020 al Ministerului Sănătății, Ministerului Economiei și ANSVSA.

Se redeschide și sectorul de produse industriale, textile și bunuri de larg consum, cu respectarea strictă a regulilor de sitanțare fizică.

Administrația pieței se va asigura că, după fiecare activitate în piața agroalimentară, vor fi făcute dezinfectări cu produse biocide, potrivit legislației în vigoare, operațiuni ce vor fi consemnate într-un registru special.

De asemenea, Administrația pieței pune la dispoziția cetățenilor care beneficiază de serviciile din piață, dezinfectanții necesari și va asigura, împreună cu voluntarii primăriei și echipajele mixte de poliție-poliție locală, respectarea normelor de igienă și distanțare fizică.

sursă: Primăria Teiuș – Facebook

sursă foto: arhivă Primăria Teiuș – Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax