Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

GALERIE FOTO: Teiuşul, marele câștigător al ”Miss Turism Alba”. Laura Goarnă a luat potul de 2000 de lei

Publicat

Concursul ”Miss Turism Alba” s-a încheiat sâmbătă seară, după trei ore de concurs spectaculos, oferit de organizatorii acestui eveniment. Cele 20 de tinere, pline de emoții au avut o misiune dificilă, pentru că, pe lângă etalarea frumuseţii şi a celorlalte calităţi necesare pentru a fi desemnate Miss, au trebuit să prezinte şi zona turistică din care provin.

Fetele şi-au demonstrat calităţile în cadrul mai multor probe, respectiv prezentarea generală, prezentare în costum de baie, dans (tot în costum de baie), prezentarea zonei din care provin și defilarea pe scenă în rochie de seara.

În urma deliberărilor, juriul a ales câştigătoarea „Miss Turism Alba” 2011. Titlul a fost acordat reprezentantei orașului Teiuș, Laura Goarnă. Locul II a fost ocupat de Maria Adina Petrescu din Cugir, iar podiumul a fost completat de Manuela Oprișiu din Sebeș.

Evenimentul a fost prezentat de Flavia Nicolae, alături de MC Kotto.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Valy C.

    duminică, 16.10.2011 at 12:50

    Felicitari tuturor concurentelor si in special reprezentantelor Teiusului, orasul meu de suflet.

  2. :)

    duminică, 16.10.2011 at 15:10

    Congrats,Laura!:*

  3. marius

    sâmbătă, 22.10.2011 at 17:09

    bv laura

  4. alin

    duminică, 30.10.2011 at 10:32

    un concurs penibil , pregatirea la roica a fost pentru a se stabili disponibilitatea fetelor la combinatii cu organizatorii :)) oare castigatoarea a prestat cel mai bine?

  5. T

    duminică, 04.12.2011 at 14:47

    bineînteles câştigatoarea a prestat cel mai bine. din păcate, nu a avut concurenţă! Alin, chiar daca traieşti in România, nu înseamnă ca totul se face astfel unor oameni care ne trag ţara în jos. Probabil a fost un concurs penibil pentru tine, nu şi pentru fetele care au primit ceva în urma acestui concurs, ceva care probabil le a ajutat atât financiar cat şi pentru înteţirea încrederii in ele. Felicitări Laura si felicitări oraşului Teiuş , care a dat judeţului nostru multi dintre elevii săi talentaţi şi care ne au uimit cu priceperile lor contrar faptului ca multe din gurile rele fac oraşul Teiuş un sat. Uite ca satul , s a dovedit a fi mai bun chiar şi in faţa judeţului/municipiului atât în acest concurs cât şi în celelalte la care au participat viitorul oraşului Teiuş.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax