Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Telescop mobil instalat la Blaj: Vedere panoramică de la confluenţa Târnavelor

Publicat

Primăria Municipiului Blaj a montat, în această săptămână, lângă Crucea lui Iancu, un telescop mobil care va oferi o vedere panoramică a orașului de la confluența Târnavelor.

Telescopul a fost montat într-o locație iconică, cu o simbolistică aparte pentru Blaj, cu vedere de ansamblu, dată de altitudine și de perspectivă.

Utilizarea acestuia se face contra sumei de 50 de bani pentru două minute, existând posibilitatea ca telescopul să fie orientat în orice direcție dorită.

Inițiativa montării telescopului de către municipalitate vine să întregească strategia de punere în valoare a obiectivelor turistice din Blaj. Aceasta a mai cuprins reamenajarea totală a Pieții 1848, cu refacerea fațadelor, dar și a altor obiective mai mici, precum Teiul lui Eminescu, Crucea lui Avram Iancu sau Stejarul lui Avram Iancu.

Telescopul a costat bugetul local 10.000 de lei și va fi supravegheat cu o cameră video  de monitorizare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax