Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Televizoarele ”Diamant” au revenit pe piața din România. Nu au loc de mileuri și pești de sticlă, dar sunt Full HD

Publicat

diamant

Televizoarele Diamant au revenit pe piața din România, la peste 30 de ani de când nu se mai comercializează.

Brandul este același pe care românii îl știu de pe vremuri, doar că acum este color, în variantele HD și Full HD și nu suportă să puneți pe el macrameuri și pești de sticlă.

Potrivit Universul.net, noile modele disponibile au diagonale între 22 şi 43 de inci şi rezoluţii HD, respectiv Full HD. Televizoarele Diamant vor fi produse de Horizon, brandul companiei Network One Distribution (NOD) deţinută integral de Iulian Stanciu, şeful eMAG.

Acesta este relansat sub umbrela Horizon, brandul companiei Network One Distribution (NOD), care va relansa şi frigiderele Fram.

Brandul același, televizorul diferit: este vorba despre o lovitură de marketing pe care vrea să o dea noul deținător al mărcii, directorul executiv al emag.ro.

Televizor cu buget redus

Va fi un televizor de buget redus, al cărui preț, în funcție de diagonală, va începe de la 450 de lei.

”Probabil că pe astfel de televizoare au fost văzute cele mai spectaculoase meciuri de fotbal și au transmis cele mai mari emoții din serialele americane și din telenovelele importate după Revoluție.

În prezent, pentru publicul nou, marca Diamant nu mai înseamnă nimic. Dar, cu siguranță, ceva nostalgie a mai rămas printre anumiți clienți ca să fie readusă la viață” scrie playtech.ro

În 2018, Network One Distribution (NOD) aparținând omului de afaceri Iulian Stanciu a obținut brandul Diamant de la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM).

Compania țintește o cotă de piață de 10% pe categoria sa (aproximativ: televizoare ieftine) și vânzări de circa 15 milioane de euro în primul an.

Merită retinut că NOD este o companie controlată de Iulian Stanciu, director executiv eMAG.

NOD mai controlează marca Horizon, la pachet cu Diamant. Ei bine, Diamant va fi exact un Horizon, doar că va avea această încărcătură a mărcii, de nostalgie.

”Diamante” pentru români, dar și pentru export

În trecut, televizoarele Diamant erau produse la Electronica din București (în zona Pipera). Ce-i drept, nu erau produse doar pentru România.

De-a lungul timpului, televizoarele și radiourile românești produse la Electronica au fost exportate în 17 țări, printre care SUA, Germania de Vest, Olanda, Elveția, Austria sau Marea Britanie.

Cât despre noile televizoare Diamant, sau chiar Horizon, NOD le asamblează în parteneriat cu Vestel, un grup din Turcia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax