Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Termenul de actualizare a datelor din REVISAL s-a prelungit până în 15 decembrie 2011

Publicat

Termenul limită de actualizare a datelor din REVISAL a fost prelungit prin hotărâre de guvern, până la data de 15 decembrie 2011.

Angajatorii aveau obligaţia ca, până la data de 31 octombrie 2011, să actualizeze datele din Registrul de Evidenţă a Salariaţilor, folosind noua aplicaţie a acestuia, pusă la dispoziţie de Inspecţia Muncii pe site-ul www.inspectiamuncii.ro. Obligativitatea actualizării datelor este prevăzută în Hotărârea de Guvern nr. 500 din 18 mai 2011, privind registrul general de evidenţă a salariaţilor, precum şi Ordinului ministrului muncii, familiei şi protecţiei sociale nr. 1918 din 25 iulie 2011 pentru aprobarea procedurii şi actelor pe care angajatorii sunt obligaţi să le prezinte la inspectoratul teritorial de muncă pentru obţinerea parolei, precum şi conform procedurii privind transmiterea Registrului general de evidenţă a salariaţilor în format electronic.
Actul normativ emis de Guvern care prelungeşte termenul transmiterii noii aplicaţii clarifică de asemenea elementele privind drepturile salariale care se completează în registrul electronic, respectiv salariul de bază lunar brut şi sporurile, aşa cum sunt prevăzute în contractul individual de muncă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax