Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Temerarul Toma Coconea a terminat antrenamentele. S-a pregătit pentru competiţia internaţională Red Bull X-Alps 2011

Publicat

Sportivul român de performanţă Toma Coconea, practicant al zborului cu parapanta a finalizat perioada de antrenament, pentru participarea la concursul Red Bull X-Alps 2011. de la Salzburg, Austria. Competiţia internaţională debutează în 17 iulie şi cuprinde etape de alpinism, zbor cu parapanta şi alergare.
Toma Coconea are 30 de ani şi este obişnuit cu competiţiile de talie mondială, câştigând titlul de vicecampion în 2007, la Red Bull X Alps. Anul acesta, în timpul antrenamentelor, Coconea a reuşit să treacă cu bine prin zone care sunt considerate imposibile de ceilalţi concurenţi. A parcurs, pe jos, în medie, 25-30 kilometri pe zi, pe poteci şi trecători între 2.500 m şi 3.500 m. A traversat cu succes şi doi gheţari: Matterhorn şi Mont Blanc. În România, sportivul de antrenează mai ales în zona Rimetea din judeţul Alba.

Din echipa lui Toma Coconea face parte şi albaiulianul Mihai Lazăr, un cunoscut artist-fotograf, care-i asigură asistenţa video. Acestea sunt unele dintre filmele realizate despre antrenamentele sportivului:

https://vimeo.com/26289254

https://vimeo.com/24726308

Competiţia X-Alps cuprinde un traseu de la Salzburg la Monaco, pe o distanţă totală de 864 kilometri şi cu puncte de cotitură în Austria, Elveţia şi Italia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax