Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Temperaturi de peste 30 de grade în ultimul weekend din august, în județul Alba. Maxime de până la 36 de grade în țară

Publicat

c

Ultimul weekend al lunii august se anunță unul călduros. Temperaturile maxime vor ajunge în țară chiar și la 36 de grade, iar potrivit meteorologilor în județul Alba, maximele vor fi de 31 de grade. De asemenea, în zonele de munte sunt anunțate și precipitații slabe. 

În ţară, pe parcursul weekend-ului, vremea va continua să fie frumoasă şi călduroasă chiar la orele amiezii. Astfel vor fi temperaturi cuprinse în general între 28 şi 36 de grade Celsius cu cele mai ridicate valori în zonele de câmpie, din sudul şi din vestul ţării.

Precipitaţiile foarte rare şi foarte slabe cantitativ vor mai apărea în cursul după-amiezelor în zonele montane, unde vor fi descărcări electrice, averse scurte şi intensificări ale vântului asociate acestora”, a precizat, pentru MEDIAFAX, Robert Manta, meteorolog de serviciu în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

„Sunt temperaturi puţin mai mari decât cele obişnuite pentru această perioadă. O vreme călduroasă pentru această perioadă”, a mai declarat acesta.

Potrivit meteorologului, începutul săptămânii viitoare poate să aducă uşoare schimbări sub aspectul precipitaţiilor, în special în zonele de munte.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax