Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ABRUD

Temperaturi de vară în acest weekend, în județul Alba. Vreme perfectă pentru o ieșire în natură

Publicat


Temperaturi de vară în județul Alba, în acest weekend. Meteorologii sunt optimiști în ceea ce privește temperaturile înregistrate în județul Alba la acest sfârșit de săptămână, așadar vă puteți face planuri pentru sâmbătă și duminică. 

La Alba Iulia vor fi sâmbătă maxime de 23 de grade, iar vremea va fi foarte plăcută, chiar dacă uneori cerul ca fi înorat. Un grad mai mult vor urca termometrele duminică: vor fi 24 de grade la Alba Iulia. Ziua va fi frumoasă, însorită în cea mai mare parte. 

Și în Apuseni, vremea va fi frumoasă. În toată zona vor fi atât sâmbîtî, cât și duminică, maxime de 20 de grade celsius. Perioadele însorite pe parcursul celor două zile vor alterna cu cele înorate. Asta nu înseamnă că nu puteți ieși în natură, mai ales că Munții Apuseni oferă cadrul perfect pentru o mini-ieșire de toamnă. 

Dacă adăugați o geacă, Oașa și zona Șureanu vă așteaptă cu cer însorit și cu temperaturi de 12-13 grade Celsius și cu doar 18% șanse de ploaie. 

23 de grade Celsius vor fi la Blaj și în toată zona, atât sâmbătă cât și duminică, iar vremea va fi foarte frumoasă. Soarele va străluci mai ales duminică, atunci când cerul va fi senin. 


TOP articole in ultimele zile


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Băi de nămol, în Parcul Natural Apuseni. O turmă de mistreți, surprinsă „la scăldătoare”

Publicat

O turmă de mistreți, între care se aflau mai mulți pui, a fost surprinsă „la scăldătoare”, într-o baltă aflată într-o poiană din Parcul Natural Apuseni.  Imaginile au fost captate cu ajutorul camerelor cu senzori de mişcare, folosite de specialiştii Romsilva pentru monitorizarea faunei. Puii de mistreţ trăiesc cu femelele în cârduri, acestea fiind conduse de […]

Citește mai departe
Publicitate

AIUD

Titluri de proprietate pe 35 ha de pădure în Lopadea, ale moştenitorilor baronului Bannfy, anulate de Tribunalul Alba

Publicat

padure

Tribunalul Alba a anulat definitiv trei acte de retrocedare a unor păduri în Lopadea pe numele unor moștenitoare ale baronului Banffy Daniel, condamnat în 1952 pentru instigare la crime împotriva umanităţii. Prefectura Alba a cerut în aceste cazuri constatarea nulităţii absolute a actelor de reconstituire a dreptului de proprietate. În total, este vorba despre aproape […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Accident în Alba Iulia. Un bărbat a ajuns la spital după o coliziune față-spate între două mașini

Publicat

Un accident s-a produs vineri dimineață pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia între două autoturisme, la semafor de lângă Casa de Cultură a Sindicatelor. Două autoturisme marca Volkswagen s-au ciocnit față spate. Mașina de culoare neagră, s-a izbit de cea de culoare albă, iar șoferul mașinii lovite a suferit o contuzie, fiind transportat […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

PENSIILE cresc de la 1 septembrie. Majorarea, confirmată de ministrul Muncii

Publicat

bani lei monede

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a confirmat majorarea pensiilor de la 1 septembrie. Potrivit acesteia, pensiile vor crește cu 40%, iar banii aferenți sunt alocați în buget. „Așa este legea. (…) Îmi pare rău, trebuie să o spun: PSD întreține această frică, PSD întreține întrebările încontinuu pe acest subiect. Dimpotrivă, banii sunt în buget. (…) Cresc […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate