Connect with us
Publicitate

SPORT

TENIS: Bogdan Borza, ”briliantul” din Cugir

Publicat

Originar din Cugir, Bogdan Borza atrage atenţia prin talentul său la tenis. Chiar dacă are doar 14 ani, Bogdan Borza ocupă locul trei în clasamentul Tennis Europe.

Tenismenul cugirean pare să aibă un viitor de aur în  acest sport, deoarece și-a trecut deja în palmares nouă titluri de campion național, iar, la competiția ”Les Petit As de la Tarbes”, a fost finalist. Tenismenul nu se mulțumește cu puțin și spune că până la finele anului speră să ocupe prima treaptă a podiumului la categoria lui de vârstă. „Am fost pe locul doi la începutul anului și sper să urc și pe 1, până la sfârșitul lui 2011. Până în acest moment, 2011 este un an bun, am fost finalist, iar peste două săptămâni merg în Cehia, unde vor merge toți jucătorii buni de vârsta mea”, a declarat Bogdan Borza, pentru alba24.ro.

Bogdan Borza este în vizorul uneia dintre cele mai importante companii din tenisul mondial, „Wilson”, iar ”briliantul cugirean” este foarte încântat de acest  lucru. ”Sunt fericit, e o firmă foarte importantă și e foarte bine că sunt vizat de ei”, a mai spus Bogdan Borza.

Joacă ca Djokovic, dar îl place și pe Cristiano Ronaldo

Pentru a-l proteja pe Bogdan, tatăl acestuia nu-l prea lasă la fotbal, sport de care adolescentul este, de asemenea, pasionat. Chiar dacă joacă tenis, acesta are un „idol” și în fotbal. ”Mie-mi place foarte mult Cristiano Ronaldo, însă tatăl meu încearcă să mă protejeze. Uneori, când mai joc fotbal, mă mai accidentez și de asta nu prea vrea să merg și la fotbal”, a mai spus Bogdan.

Pentru Bogdan urmează un turneu în Cehia, peste două săptămâni, iar cugireanul mărturisește că  nici nu se gândește să nu câștige. ”Îmi propun să câștig, peste tot pe unde merg îmi propun asta, e foarte important să reușesc”, a mai spus Bogdan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax