Connect with us
Publicitate

SPORT

TENIS: Bogdan Borza, în fruntea echipei naţionale a României

Publicat

Din oraşul Cugir provin unii dintre cei mai talentati tineri tenismeni. După rezultatele valoroase obţinute pe plan naţional şi internaţional de Rareş Andriuc – cel mai bun dintre cei mai buni tenismeni ai României, la categoria de vârstă 16 ani -, un alt cugirean, Bogdan Borza, de la Clubul Sportiv Orăşenesc Cugir, se află în fruntea echipei naţionale care va reprezenta România la Campionatul European Winter Cups, categoria 14 ani. Acesta se va desfăşura în perioada 4-6 februarie 2011.

Bogdan Borza a obţinut calificarea pentru competiţia europeană în urma “Selecţiei Naţionale de Toamnă 14 ani“, din perioada 13-19 noiembrie, la care a fost convocat alături de alţi 16 jucători de aceeaşi vârstă.

În ciuda faptului că Bogdan Borza a jucat accidentat, el a reuşit să se impună în cadrul turului preliminar,  în faţa a şase adversari, dintre cei şapte cu care a jucat: Dragoş Madaraş, din Deva (6-2; 6-2), Daniel Cozma, din Satu Mare (6-0; 6-2), Ion Efrim, din Constanţa (2-6; 4-6), Sorin Iordache, din Slobozia (6-0; 6-0); Sergiu Bucur, din Constanta (6-4; 6-3); Nicolae Frunză, din Bucureşti (6-4; 6-3); Alexandru Grigorescu, din Sinaia (6-0; 6-1). La sfârşitul competiţiei, tânărul tenisman al CSO Cugir, Bogdan Borza, a ocupat locul 2, deşi a avut acelaşi număr de victorii, adică şase, ca şi competitorul lui, Ion Efrim, aflat pe locul 1.

Pe lângă faptul că va face parte din lotul naţional la Campionatul European Winter Cups, Bogdan Borza a câştigat dreptul de a participa la cele mai importante două concursuri de 14 ani care se vor desfăşura în Franţa, pe 14 ianuarie şi 7 martie 2011. În aşteptarea acestor importante competiţii, tânărul talent cugirean îşi va continua pregătirea sub îndrumarea antrenorului său de tenis, Sorin Bărăştean, de la Clubul Sportiv Orăşenesc Cugir.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax